Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

resdung!?!?! YUCK..!..!
Friday, February 18, 2011 ★ 8:58 PM │ (0) angels
spe ade resdung??...angkt tngn!! tk pe lah..bkn aku nmpk pown.='(.
Tanda-tanda Resdung
1.Hidung sentiasa berair/selsema setiap masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.
2.Gatal-gatal pada hidung,mata dan telinga terutama bila memakan ayam,udang,ketam,ikan masin dan sambal belacan.
3.Bersin diwaktu pagi dan bila terkena habuk.
Kesan-kesan Resdung
1.Hilang deria bau
2.Pelupa/daya mengingat lemah
3.Lubang hidung bengkak dan tersumbat 

aku ade video best punyer...layan...!!

                        relax..ini ulat resdung kat dlm idung si pesakit..nie dh trok sngt nie skit nyer..                                                    
---sabRiNa---

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
resdung!?!?! YUCK..!..!
Friday, February 18, 2011 ★ 8:58 PM │ (0) angels
spe ade resdung??...angkt tngn!! tk pe lah..bkn aku nmpk pown.='(.
Tanda-tanda Resdung
1.Hidung sentiasa berair/selsema setiap masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.
2.Gatal-gatal pada hidung,mata dan telinga terutama bila memakan ayam,udang,ketam,ikan masin dan sambal belacan.
3.Bersin diwaktu pagi dan bila terkena habuk.
Kesan-kesan Resdung
1.Hilang deria bau
2.Pelupa/daya mengingat lemah
3.Lubang hidung bengkak dan tersumbat 

aku ade video best punyer...layan...!!

                        relax..ini ulat resdung kat dlm idung si pesakit..nie dh trok sngt nie skit nyer..                                                    
---sabRiNa---

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST