Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

tGh pAnAs n!h....
Friday, April 1, 2011 ★ 1:59 PM │ (0) angels
aku pel!x bt0l ngan s0rng mamat nih.....dh la trlanggar kaki aku. enth sengaja ke x sengaja,x tau la...pas tu....die pegi nyer s0und aku.....bunyi s0und nyer beg!ni......"w0i budak!!x nmpk kaki aku ke??!!main langgar je!!"..........................PeRgH!!!SPE X PANAS D0RH...!!!die yg slh....nk s0und2 plak.....mse tu aku sbr je la.....sbnrnyer....klu ade peluang mse tu....mse tu gak la aku dh s0und balik.....tpi....sbb aku pikir die form 2 je aku x s0und balik....mentang2 la aku baru f0rm1......klu die f0rm 1.....mmg mendapat la selipar sa!z 5 adik sedare aku!!!

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
tGh pAnAs n!h....
Friday, April 1, 2011 ★ 1:59 PM │ (0) angels
aku pel!x bt0l ngan s0rng mamat nih.....dh la trlanggar kaki aku. enth sengaja ke x sengaja,x tau la...pas tu....die pegi nyer s0und aku.....bunyi s0und nyer beg!ni......"w0i budak!!x nmpk kaki aku ke??!!main langgar je!!"..........................PeRgH!!!SPE X PANAS D0RH...!!!die yg slh....nk s0und2 plak.....mse tu aku sbr je la.....sbnrnyer....klu ade peluang mse tu....mse tu gak la aku dh s0und balik.....tpi....sbb aku pikir die form 2 je aku x s0und balik....mentang2 la aku baru f0rm1......klu die f0rm 1.....mmg mendapat la selipar sa!z 5 adik sedare aku!!!

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST