Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

wah!!!! np ngan aku mlm tu hah!
Sunday, March 13, 2011 ★ 10:45 PM │ (5) angels
hmmm!!
ari sabtu smlm aku g UK(ulu klang je) g keramat..pastu g banting bab pakcik aku nk pindh umh ..so,aku ssje tolong menyebuk!!...pastu mlm tue mkn kat RedWok (name restoran)..aku pown sebok2 la carik tmpt ddk..tk sebok un sbnrnyew..pas dh duduk mkcik aku pi order..aku tnye mk aku mne tmpt nk basuh tamgn..pastu mk aku tunjuk la sinki.. aku pown pegi ar bsuh aku punyer kedua dua belah tngn..pastu,pastu,pastu..!! argh!! aku nk g duduk balik..aku duduk kat sblh cousin aku *izlan shah* on the way nk g meja mkn aku yg paling dekat ngan sinki tu aku poiwn tepandang kat budak ngah men keja2.cheh,,tipu jerp..ok, kite smbung..sbnrnye aku terpndng sorang mamat gemok..dpn mamat gemok tu ade sorang mamat ..pergh!! ensem gile bab!..aku asyik nk pndng je mmt tue..tktau r kepale aku asyik nk pusing blkng je..pastu aku akn kembang bile mmt tu pndng aku..smpai skrng aku tk leyh nk byngkn muke dier yg pergh! tu...mwahahaha!! sekian ...bye2!
>biNa<

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
wah!!!! np ngan aku mlm tu hah!
Sunday, March 13, 2011 ★ 10:45 PM │ (5) angels
hmmm!!
ari sabtu smlm aku g UK(ulu klang je) g keramat..pastu g banting bab pakcik aku nk pindh umh ..so,aku ssje tolong menyebuk!!...pastu mlm tue mkn kat RedWok (name restoran)..aku pown sebok2 la carik tmpt ddk..tk sebok un sbnrnyew..pas dh duduk mkcik aku pi order..aku tnye mk aku mne tmpt nk basuh tamgn..pastu mk aku tunjuk la sinki.. aku pown pegi ar bsuh aku punyer kedua dua belah tngn..pastu,pastu,pastu..!! argh!! aku nk g duduk balik..aku duduk kat sblh cousin aku *izlan shah* on the way nk g meja mkn aku yg paling dekat ngan sinki tu aku poiwn tepandang kat budak ngah men keja2.cheh,,tipu jerp..ok, kite smbung..sbnrnye aku terpndng sorang mamat gemok..dpn mamat gemok tu ade sorang mamat ..pergh!! ensem gile bab!..aku asyik nk pndng je mmt tue..tktau r kepale aku asyik nk pusing blkng je..pastu aku akn kembang bile mmt tu pndng aku..smpai skrng aku tk leyh nk byngkn muke dier yg pergh! tu...mwahahaha!! sekian ...bye2!
>biNa<

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST