Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

argh!! busuk!!
Thursday, April 28, 2011 ★ 6:37 PM │ (0) angels
huh!! sian kat hidung aku doe! ish3...sian,sian..
aku cite2..hari selase 26/4aku bwk bekal g skolah...nasik,ikan goreng,kicap,ngan sayur ape ek?lupe suda
pastu aku mkn lh..huih sedap! ikan kembong plak..(kalo tk ske ikan,rugi brok!) pastu abis rehat aku naik la kelas aku yg berada di level3 tu...pastu aku letak bekas mknn aku bwh meja dlm skali.waktu balik,,aku tunggu mk aku,tk dtg2 lagi..HAIK!!!0_o!! bekal aku!dgn perasaan mlz nye aku berckp dlm hati,, ah,busuk la kau...dh smpai rumah aku gtau mk aku bekal tetinggal bwh meja..mk aku cool jerp..hehe!esok nyew aku raba2 bku bwh meja terpegang bekal tu..hah! bau dier,, tk bole blah! balik cm biase sume bejalan lancar..esok nye lagi iaitu bersamaan hari khamis 28/4 aku raba2 buku bwh meja aku terpegang bekal aku...ADUSH! aku luper lagi skali..aku tk berani nk bukak..time nk pi PSS aku try skjapp je bukak pastu tutup cpt2..kwn aku kt blkng ckp...perh!! spe kentot ni..bau dia!! tk tahan...! tergelak secara control aku dbuatnye(supaye tk kantoi) TP AKU TK KENTOT.. aku g skolah kol 7:20 aku balik kol 5:00 ptg so,, aku kne tahan bau tu ..nasib bekas tu kedap bau...dh sampai rumah aku cite kat mk aku..mk aku ckp..basuh la ko! sp sroh tinggal...ouh my atau OMG!!kat sinki,aku bukak bekas tu sambil mmbce basmalah...dgn tngn seblh menutup idung...nasib tk berulat..kalo berulat tk yh susah2 aku cuci buang je tros!haha..aku basuh dgn penuh seksa...mujur tk de nyawa melayang  tk de orang muntah  dgn bau tu..alhmdulillah...pengalamn yg perit untunk hidung ku

nk muntah!!
                                                                          >>> sabrina<<<

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
argh!! busuk!!
Thursday, April 28, 2011 ★ 6:37 PM │ (0) angels
huh!! sian kat hidung aku doe! ish3...sian,sian..
aku cite2..hari selase 26/4aku bwk bekal g skolah...nasik,ikan goreng,kicap,ngan sayur ape ek?lupe suda
pastu aku mkn lh..huih sedap! ikan kembong plak..(kalo tk ske ikan,rugi brok!) pastu abis rehat aku naik la kelas aku yg berada di level3 tu...pastu aku letak bekas mknn aku bwh meja dlm skali.waktu balik,,aku tunggu mk aku,tk dtg2 lagi..HAIK!!!0_o!! bekal aku!dgn perasaan mlz nye aku berckp dlm hati,, ah,busuk la kau...dh smpai rumah aku gtau mk aku bekal tetinggal bwh meja..mk aku cool jerp..hehe!esok nyew aku raba2 bku bwh meja terpegang bekal tu..hah! bau dier,, tk bole blah! balik cm biase sume bejalan lancar..esok nye lagi iaitu bersamaan hari khamis 28/4 aku raba2 buku bwh meja aku terpegang bekal aku...ADUSH! aku luper lagi skali..aku tk berani nk bukak..time nk pi PSS aku try skjapp je bukak pastu tutup cpt2..kwn aku kt blkng ckp...perh!! spe kentot ni..bau dia!! tk tahan...! tergelak secara control aku dbuatnye(supaye tk kantoi) TP AKU TK KENTOT.. aku g skolah kol 7:20 aku balik kol 5:00 ptg so,, aku kne tahan bau tu ..nasib bekas tu kedap bau...dh sampai rumah aku cite kat mk aku..mk aku ckp..basuh la ko! sp sroh tinggal...ouh my atau OMG!!kat sinki,aku bukak bekas tu sambil mmbce basmalah...dgn tngn seblh menutup idung...nasib tk berulat..kalo berulat tk yh susah2 aku cuci buang je tros!haha..aku basuh dgn penuh seksa...mujur tk de nyawa melayang  tk de orang muntah  dgn bau tu..alhmdulillah...pengalamn yg perit untunk hidung ku

nk muntah!!
                                                                          >>> sabrina<<<

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST