Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

makcik oh makc!s
Friday, April 22, 2011 ★ 2:05 PM │ (0) angels
nk cite skit la pengalaman aku nie..
   pada suatu hari ,burung2 pun berkicauan.. ade yg sdng bekerja, ade yg sdng bergembira...tp aku pening kepale! hahaha..
aku memujuk kawan ku anis..anis!! stay la skolah ..tk yh la balik..balik skali pas klas tmbhn ler!! plz!!
penat aku memujuk dan merajuk...at last,, anis terima pujukkan aku ...ouh,happy banget dong!lps selesai solat zohor kat surau .. anis ajk aku beli air gedegang(air tin)...i must go! sebab dia dh tmnkn aku,,tkkn aku tk temankn dia plak..tp,tp aku kasi idea baik punyer yg tk mmntkn kaki aku untuk berjln ..aku ckp
ak:nis..beli air milo ais kat kantin jer lah..k
anis: ade jual kew?
aq:ade2!! klau tk de kite saman kantin yg tk menarik dan tetarik tu! heh
anis: ok2~
kitorong pown pergi la....smpai kat kantin kan..aku panggil mk cik tu..MAKCIK!! MAKCIK!!
mane ke pegi nye makcik2 ni..ko meniage buat care meniaga skit! pergh! lame siot aku ngan anis terconggok kt  dpn tu...
anis:wei! gi beli air tin je lah,sab!
aq:ok2 fine..
jln punyer jln penye jaln...ah suda sampai! AH SUDAH! sangkut plak mesin ni..haish bikin panas saja! kitorng g la kantin balik..bederet orng beratur .. tp ktorng tunggu gak..sblh aku ade abg yg agak HANDSOME!..makcik tu take order abg tu dulu..pergh! tk padan orng panggil makcik btol!kitorang tunggu je lah dgn sabar..abg tu order mee hailam! mkcik tu pown g bungkus kan..bile dah siap.eH! main acah2 pulak makcik ni..=..='..aduh! akhirnye ..barulah air teh ais aku yg makcik tu mcm tk tarok gule langsung pown siap,,..aku blah dgn perasaan yg pergh!klau aku jdi mkcik kanti..cucu mk cik tu nk beli ..mmng rehat dh abis baru dia dpt,,wahaha..tp cite2 aku bkn nk jdi mkck kantin..huhu..bye yew

p/s: bbnyk besabar la yew..dpt pahala la jugak!


      SABARina

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
makcik oh makc!s
Friday, April 22, 2011 ★ 2:05 PM │ (0) angels
nk cite skit la pengalaman aku nie..
   pada suatu hari ,burung2 pun berkicauan.. ade yg sdng bekerja, ade yg sdng bergembira...tp aku pening kepale! hahaha..
aku memujuk kawan ku anis..anis!! stay la skolah ..tk yh la balik..balik skali pas klas tmbhn ler!! plz!!
penat aku memujuk dan merajuk...at last,, anis terima pujukkan aku ...ouh,happy banget dong!lps selesai solat zohor kat surau .. anis ajk aku beli air gedegang(air tin)...i must go! sebab dia dh tmnkn aku,,tkkn aku tk temankn dia plak..tp,tp aku kasi idea baik punyer yg tk mmntkn kaki aku untuk berjln ..aku ckp
ak:nis..beli air milo ais kat kantin jer lah..k
anis: ade jual kew?
aq:ade2!! klau tk de kite saman kantin yg tk menarik dan tetarik tu! heh
anis: ok2~
kitorong pown pergi la....smpai kat kantin kan..aku panggil mk cik tu..MAKCIK!! MAKCIK!!
mane ke pegi nye makcik2 ni..ko meniage buat care meniaga skit! pergh! lame siot aku ngan anis terconggok kt  dpn tu...
anis:wei! gi beli air tin je lah,sab!
aq:ok2 fine..
jln punyer jln penye jaln...ah suda sampai! AH SUDAH! sangkut plak mesin ni..haish bikin panas saja! kitorng g la kantin balik..bederet orng beratur .. tp ktorng tunggu gak..sblh aku ade abg yg agak HANDSOME!..makcik tu take order abg tu dulu..pergh! tk padan orng panggil makcik btol!kitorang tunggu je lah dgn sabar..abg tu order mee hailam! mkcik tu pown g bungkus kan..bile dah siap.eH! main acah2 pulak makcik ni..=..='..aduh! akhirnye ..barulah air teh ais aku yg makcik tu mcm tk tarok gule langsung pown siap,,..aku blah dgn perasaan yg pergh!klau aku jdi mkcik kanti..cucu mk cik tu nk beli ..mmng rehat dh abis baru dia dpt,,wahaha..tp cite2 aku bkn nk jdi mkck kantin..huhu..bye yew

p/s: bbnyk besabar la yew..dpt pahala la jugak!


      SABARina

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST