Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

aku bosan tapi seronok..tp bosann
Tuesday, May 31, 2011 ★ 8:31 PM │ (1) angels
assalamualaikum!
semalam kawn aku call, ckp yg esok wafi ade nk buat perjumpaan 4 bbdk yg nk dtg..aku dh ajk aida tp mlng nye mk dia tk kasi..aku nk ajk huda..tp aku tko huda bosan..aku nk menari cmni bab SAMIDA tk boleh berjumpe...
tk pe aku redha!!.. okeyh..dsbbkn aku tk berape bersemngt nk pi..janji kol 9 aku smpai kol 10..lolz! smpai2 aku tnye members..spe je ade...dgn slambe badak sumbu dia ckp."aku ngan kamarul jer..syafiq bru balik"
hah!!! buatpe aku pent2 dtg kalo stakat nk pandng muke korang bedua yg hari2 aku dh pndng!...aku masuk dgn muke tembok kawaii punyer..kamarul ckp.."capek g breakfast"...ooo.."nnti maybe hisyam,wapi n amar dtg"..aku pown kembng...pastu..bosan tahap yg paling tinggi membuatkn aku,frzna,kmarul n mirull(waktu tue dia dh smpai) pegi lepak kat luar..mirull dgn lagak baik tue ajk kitorng g sembhyn dhuha..alhmdulillah..on the way nk pi,capek pown smpai..dia dok diam2 dlm library tue..pastu masok library ade lh sembng skit dgn shafiq..hisyam n the geng ade kat luar,makan..pasu...dorang masuk..sume dak laki sembng..(tk padan tk pustakaan)..aku n frzana mcm orng bdh...hmm..pastu kamarul ajk frzana ngan mirull ngan aku g mkn..aku tk nk! gila nk mati ke dia..hish.! pastu aku mkn dgn frzana jer...tk sanggup nk mkn ngan mirul yg otak kuning campur merah campur hijau = warna taik! mkn,mkn,mkn..balik library capek dh tkde..pastu smbng skit ngan wafi....pastu wafi collect RM1 sorang nk beli CD ..berat gila tangan aku nk keluarkn dompet serba p!nk aku tue...tk pelah kasi je lah...wafi beli CD KONGSI....

tengok,tengok,tengok...gelak,gelak,gelak...kne tegur, habis......yeah! best la jugak..(aku tk ckp best gila)..akhirnya wafi yg bwk balik CD tue...lantak la..aku balik ngan frzana..sempat singgah rumah huda...(bertanye khabar)haha...
sekian,
bye,
assalamualaikum!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
aku bosan tapi seronok..tp bosann
Tuesday, May 31, 2011 ★ 8:31 PM │ (1) angels
assalamualaikum!
semalam kawn aku call, ckp yg esok wafi ade nk buat perjumpaan 4 bbdk yg nk dtg..aku dh ajk aida tp mlng nye mk dia tk kasi..aku nk ajk huda..tp aku tko huda bosan..aku nk menari cmni bab SAMIDA tk boleh berjumpe...
tk pe aku redha!!.. okeyh..dsbbkn aku tk berape bersemngt nk pi..janji kol 9 aku smpai kol 10..lolz! smpai2 aku tnye members..spe je ade...dgn slambe badak sumbu dia ckp."aku ngan kamarul jer..syafiq bru balik"
hah!!! buatpe aku pent2 dtg kalo stakat nk pandng muke korang bedua yg hari2 aku dh pndng!...aku masuk dgn muke tembok kawaii punyer..kamarul ckp.."capek g breakfast"...ooo.."nnti maybe hisyam,wapi n amar dtg"..aku pown kembng...pastu..bosan tahap yg paling tinggi membuatkn aku,frzna,kmarul n mirull(waktu tue dia dh smpai) pegi lepak kat luar..mirull dgn lagak baik tue ajk kitorng g sembhyn dhuha..alhmdulillah..on the way nk pi,capek pown smpai..dia dok diam2 dlm library tue..pastu masok library ade lh sembng skit dgn shafiq..hisyam n the geng ade kat luar,makan..pasu...dorang masuk..sume dak laki sembng..(tk padan tk pustakaan)..aku n frzana mcm orng bdh...hmm..pastu kamarul ajk frzana ngan mirull ngan aku g mkn..aku tk nk! gila nk mati ke dia..hish.! pastu aku mkn dgn frzana jer...tk sanggup nk mkn ngan mirul yg otak kuning campur merah campur hijau = warna taik! mkn,mkn,mkn..balik library capek dh tkde..pastu smbng skit ngan wafi....pastu wafi collect RM1 sorang nk beli CD ..berat gila tangan aku nk keluarkn dompet serba p!nk aku tue...tk pelah kasi je lah...wafi beli CD KONGSI....

tengok,tengok,tengok...gelak,gelak,gelak...kne tegur, habis......yeah! best la jugak..(aku tk ckp best gila)..akhirnya wafi yg bwk balik CD tue...lantak la..aku balik ngan frzana..sempat singgah rumah huda...(bertanye khabar)haha...
sekian,
bye,
assalamualaikum!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST