Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

happy mother's day!
Sunday, May 8, 2011 ★ 6:55 PM │ (0) angels
arini 8 may! so, mcm biase stiap tahun akn ade mother's day...tahun ni aku tk kasi  present pown..sbb aku dh lme tk tengok calender..> ==' aku luper! < aku pikir2 jgak nk kasi ape wlaupon terlambt...so, i think i must do the best to get the best in my midyear examination..n aku tau skarng maybe all my friends tengah busy mentela'ah bku..aku je yg sebok tulis post..hahahah! buat beberapa hari lagi aku akn jrang bkak blog n fb,..so,, i'll miss you them..!

equal to

so, it will become



good luck guys!   >>>sabrina<<



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
happy mother's day!
Sunday, May 8, 2011 ★ 6:55 PM │ (0) angels
arini 8 may! so, mcm biase stiap tahun akn ade mother's day...tahun ni aku tk kasi  present pown..sbb aku dh lme tk tengok calender..> ==' aku luper! < aku pikir2 jgak nk kasi ape wlaupon terlambt...so, i think i must do the best to get the best in my midyear examination..n aku tau skarng maybe all my friends tengah busy mentela'ah bku..aku je yg sebok tulis post..hahahah! buat beberapa hari lagi aku akn jrang bkak blog n fb,..so,, i'll miss you them..!

equal to

so, it will become



good luck guys!   >>>sabrina<<



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST