Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

korean story!!!
Friday, May 27, 2011 ★ 11:30 PM │ (0) angels
hyep....annyeonghaseyo!uhuhu untuk pengetahuan semua,selain kpop tuan blog sekarang tengah gila kdrama tahu?jari ni dah terketaaq2 nak tengok dream high,fugitive plan b,he's beautiful dan so on tapi simpan dulu,tngk stu2....okeh so hari ni tuan blog nak listkan top 13 most popular kdramas.buat korang yang tercari2 kdrama yg tengah hott sekarang,hah ni la drama2nya !

1-he's beautiful

2-boys over flower .

3-personal taste

4-coffee prince

5-playfull kiss a.k.a naughty kiss

6-secret garden ^o^

7-mary stayed out all night


8-full house

9-my girlfriend is a gumiho

10-dream high

11-my princess

12-sungkyunkwan scandal

13-princess hour

Jadi kpde siape yg mint cer korea.....juzz look der story..ahakxs...

p/s:dont tension after exam nieyh..ahhaa

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
korean story!!!
Friday, May 27, 2011 ★ 11:30 PM │ (0) angels
hyep....annyeonghaseyo!uhuhu untuk pengetahuan semua,selain kpop tuan blog sekarang tengah gila kdrama tahu?jari ni dah terketaaq2 nak tengok dream high,fugitive plan b,he's beautiful dan so on tapi simpan dulu,tngk stu2....okeh so hari ni tuan blog nak listkan top 13 most popular kdramas.buat korang yang tercari2 kdrama yg tengah hott sekarang,hah ni la drama2nya !

1-he's beautiful

2-boys over flower .

3-personal taste

4-coffee prince

5-playfull kiss a.k.a naughty kiss

6-secret garden ^o^

7-mary stayed out all night


8-full house

9-my girlfriend is a gumiho

10-dream high

11-my princess

12-sungkyunkwan scandal

13-princess hour

Jadi kpde siape yg mint cer korea.....juzz look der story..ahakxs...

p/s:dont tension after exam nieyh..ahhaa

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST