Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

lice oh l!ce
Sunday, May 8, 2011 ★ 8:54 PM │ (0) angels
PERKARA DI ATAS DI RUJUK

kepada sesiapa yg tk ambik english education dn tk tau ape itu lice sile cari di wikipedia..huh! tkpe lah aku gtau je lah..lice tu ialah kutu-kutu...klau kutu pown tk tau.mmng nk kne rebus sliper pastu ko minum air nye..gerenti tau! aku terasa cm nk buat post pasal benda ni sbb aku bce post dari zee pasal hutan simpan die tu..klik sini klau nk bce...meh aku tarok gambar hair lice kat korang

ok,ok..for you all information buat petme kalinye aku diserang kutu..aku mcm nk gila bhai! tegaru sana,tegaru sni..haish! untuk yg tk penah kne,,jgn sskali mmbnrkn wlaupon seekor pegi merayap di makhota anda(rambut)...nasihat ni!
aku nk cite pengalaman aku skit.. first2 juz gatal2..aku YAKIN  bahawa ianya kelemumur.mk aku salu ckp..ish kutu ni agk nye..hmm...pada suatu hari aku menggaru kepala ku.tetibe seekor daridapa makhluk tuhan paling di benci melekat kat kukuku(kuku aku) aku tk tau ianya seeko kutu sbb aku tk penah tengok...aku tunjuk kat my mom..n suprisely she said to me that it was a louce..OMG!! tros mk aku carik...banyak plk!!!dgn pantas aku menyalahkn asrama(p/s:waktu ni aku dh kuar dripda asrama yg aku duduk cume seminggu) ...esokknye tros beli
sikat kutu..aku beli satu je la!


dan

nasib binatang tu habis..!!
tuntasnya,aku benci kau kutu!! klau aku boleh berdepan dgn kau,, aku kokak kokak kau....hahaha!!
>sabrina<

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
lice oh l!ce
Sunday, May 8, 2011 ★ 8:54 PM │ (0) angels
PERKARA DI ATAS DI RUJUK

kepada sesiapa yg tk ambik english education dn tk tau ape itu lice sile cari di wikipedia..huh! tkpe lah aku gtau je lah..lice tu ialah kutu-kutu...klau kutu pown tk tau.mmng nk kne rebus sliper pastu ko minum air nye..gerenti tau! aku terasa cm nk buat post pasal benda ni sbb aku bce post dari zee pasal hutan simpan die tu..klik sini klau nk bce...meh aku tarok gambar hair lice kat korang

ok,ok..for you all information buat petme kalinye aku diserang kutu..aku mcm nk gila bhai! tegaru sana,tegaru sni..haish! untuk yg tk penah kne,,jgn sskali mmbnrkn wlaupon seekor pegi merayap di makhota anda(rambut)...nasihat ni!
aku nk cite pengalaman aku skit.. first2 juz gatal2..aku YAKIN  bahawa ianya kelemumur.mk aku salu ckp..ish kutu ni agk nye..hmm...pada suatu hari aku menggaru kepala ku.tetibe seekor daridapa makhluk tuhan paling di benci melekat kat kukuku(kuku aku) aku tk tau ianya seeko kutu sbb aku tk penah tengok...aku tunjuk kat my mom..n suprisely she said to me that it was a louce..OMG!! tros mk aku carik...banyak plk!!!dgn pantas aku menyalahkn asrama(p/s:waktu ni aku dh kuar dripda asrama yg aku duduk cume seminggu) ...esokknye tros beli
sikat kutu..aku beli satu je la!


dan

nasib binatang tu habis..!!
tuntasnya,aku benci kau kutu!! klau aku boleh berdepan dgn kau,, aku kokak kokak kau....hahaha!!
>sabrina<

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST