Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

maddi jane..!!
Monday, May 30, 2011 ★ 12:12 PM │ (1) angels
huish!! dah le comel ! suara,,kalah aku..(sememangnye la) hahaha....

comel tak!!!
argh!! tak tahan laaa.....
korang tengok muke nye pown korang dh boleh per. . caye suare dia sedap gila!!
dh la nyanyi lagu fav aku..nk bukti..meh aku kasik!
lagu satu lagu just the way u are..
mine< taylor swift
kalau nk lagi ,,carik la sendiri kat youtube...!!

p/s: aku sedang tersenyum!!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
maddi jane..!!
Monday, May 30, 2011 ★ 12:12 PM │ (1) angels
huish!! dah le comel ! suara,,kalah aku..(sememangnye la) hahaha....

comel tak!!!
argh!! tak tahan laaa.....
korang tengok muke nye pown korang dh boleh per. . caye suare dia sedap gila!!
dh la nyanyi lagu fav aku..nk bukti..meh aku kasik!
lagu satu lagu just the way u are..
mine< taylor swift
kalau nk lagi ,,carik la sendiri kat youtube...!!

p/s: aku sedang tersenyum!!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST