Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

memekak tep! jln~~bina n huda
Saturday, May 28, 2011 ★ 5:13 PM │ (0) angels
sedang kami ser0n0k naik bas. . . . ikal ingin ke umh aida......~~kami TERserempak dgn masalah yg AMAT SERiiUSSSS!!!!!!!........basikal yg kit0rng naik tu basikal bina....pas tu x semene-mene.....basikal tu wat hal!!!!dh la dgn pns nyer,,,,,,,......PERGHHHH!!!tayar basikal tu b0c0r la plakkkkk.......trpakse la kit0rng patah balEk ke umh bina......dn trpakse bejaln kak! ke umh aida,,,,,,x pE kit0rng x kesah.....demi  bff aku n bina iaitu aida.....kitorang jalan kaki bedua sambil memegang payuuung...yg tk tahan tu sume d0k usha kit0rng....bukn kit0rng jln mcm model of the year p0n~untuk hilangkn kemenatan kit0rng bejln kaki ....kit0rng p0n memekak la tepi jln dgn nyanyi lgu grenade & lgu juz the way u r....ini bingkisan lirik lgu grenade,,,hayatila~
Gave you all I had and you tossed it in the trashYou tossed it in the trash, you didTo give me all your love is all I ever asked'Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for yaThrow my hand on a blade for yaI'd jump in front of a train for yaYou know I'd do anything for ya
selps penat kmi memekak ....orng kat tgh jalan tu p0n dh pekak dgr kitorng nyayi...(hahaha)..
tetibe nmpk shell,,,,bukn kerang busuk...tapi tmpt isi minyak..kit0rng mas0k kedai kat situ...dh bina nk belanje aku aiskrim...aku p0n on je la...kit0rng pilih la aiskrim TROPICA!!! sedaaap....pastu,,kitorang bayar dn keluar dengan muka tembok..sabrina ckp kat aku: woi, huda pehal muke ko tembok sangat....pastu keluar nmpk abg ensem nek moto'..sabrina tenung dia..dia tenung sabrina...mule2 bina x knl p0n...spe tu....and then  abg tu tegur bina dgn wat mke selamba..."sabrina ke ni??...dr mane nk kemane???jln kaki jer???"
dan bina mnjwb"dr rumah nk ke umh kwn....a'a,,,jln kaki je",,,,.....dlm hati bina sdg bebunge-bunge & kembang...pas tu kit0rng tr0skn pejalnn dAN merancang ingin bekata kpd aida bahawa kit0rng nek' helikopter yg di taja oleh WARNO!!....pdehal kit0rng jln kaki jerw..akhirnyer kami dh nk smpai ke umah aida....apebile kit0rng dh tibe d hadapn umh aida,,,,aku wat mke kesian kat dpn umh die..tetibe mk aida nmpk aku...sambil bekata"ait??sian nyer,,,jln kaki je"...kami p0n mas0k dgn mke tEmb0k...~~
bye

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
memekak tep! jln~~bina n huda
Saturday, May 28, 2011 ★ 5:13 PM │ (0) angels
sedang kami ser0n0k naik bas. . . . ikal ingin ke umh aida......~~kami TERserempak dgn masalah yg AMAT SERiiUSSSS!!!!!!!........basikal yg kit0rng naik tu basikal bina....pas tu x semene-mene.....basikal tu wat hal!!!!dh la dgn pns nyer,,,,,,,......PERGHHHH!!!tayar basikal tu b0c0r la plakkkkk.......trpakse la kit0rng patah balEk ke umh bina......dn trpakse bejaln kak! ke umh aida,,,,,,x pE kit0rng x kesah.....demi  bff aku n bina iaitu aida.....kitorang jalan kaki bedua sambil memegang payuuung...yg tk tahan tu sume d0k usha kit0rng....bukn kit0rng jln mcm model of the year p0n~untuk hilangkn kemenatan kit0rng bejln kaki ....kit0rng p0n memekak la tepi jln dgn nyanyi lgu grenade & lgu juz the way u r....ini bingkisan lirik lgu grenade,,,hayatila~
Gave you all I had and you tossed it in the trashYou tossed it in the trash, you didTo give me all your love is all I ever asked'Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for yaThrow my hand on a blade for yaI'd jump in front of a train for yaYou know I'd do anything for ya
selps penat kmi memekak ....orng kat tgh jalan tu p0n dh pekak dgr kitorng nyayi...(hahaha)..
tetibe nmpk shell,,,,bukn kerang busuk...tapi tmpt isi minyak..kit0rng mas0k kedai kat situ...dh bina nk belanje aku aiskrim...aku p0n on je la...kit0rng pilih la aiskrim TROPICA!!! sedaaap....pastu,,kitorang bayar dn keluar dengan muka tembok..sabrina ckp kat aku: woi, huda pehal muke ko tembok sangat....pastu keluar nmpk abg ensem nek moto'..sabrina tenung dia..dia tenung sabrina...mule2 bina x knl p0n...spe tu....and then  abg tu tegur bina dgn wat mke selamba..."sabrina ke ni??...dr mane nk kemane???jln kaki jer???"
dan bina mnjwb"dr rumah nk ke umh kwn....a'a,,,jln kaki je",,,,.....dlm hati bina sdg bebunge-bunge & kembang...pas tu kit0rng tr0skn pejalnn dAN merancang ingin bekata kpd aida bahawa kit0rng nek' helikopter yg di taja oleh WARNO!!....pdehal kit0rng jln kaki jerw..akhirnyer kami dh nk smpai ke umah aida....apebile kit0rng dh tibe d hadapn umh aida,,,,aku wat mke kesian kat dpn umh die..tetibe mk aida nmpk aku...sambil bekata"ait??sian nyer,,,jln kaki je"...kami p0n mas0k dgn mke tEmb0k...~~
bye

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST