Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

the sunshine says hello!
Monday, May 30, 2011 ★ 8:25 AM │ (0) angels
assalamualaikummm!!

semalam SAMIDA berjumpa di  rumah aida..seprti yg huda elah postkn tntg perjalanan kami ke destinasi...kami bercadang nak jumpe lagy..tue of course la..pagi2 ni aku ingan minda segar nk tulis blog  rupenye...hmph! aku au np,,sbb tk gosok gigi lagi kott..hahaha..


kami dh termnt dgn bruno marss!!..
yg paling tk syookk tu, bile aku pasang lagunye...meti huda yg nyanyi a-z...yg aku hafal ialah for ya,for ya,for ya..tenshion btol!! hahaha..

bye!
dgn nma allah yg maha pengasih ,lagi maha penyanyang!

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
the sunshine says hello!
Monday, May 30, 2011 ★ 8:25 AM │ (0) angels
assalamualaikummm!!

semalam SAMIDA berjumpa di  rumah aida..seprti yg huda elah postkn tntg perjalanan kami ke destinasi...kami bercadang nak jumpe lagy..tue of course la..pagi2 ni aku ingan minda segar nk tulis blog  rupenye...hmph! aku au np,,sbb tk gosok gigi lagi kott..hahaha..


kami dh termnt dgn bruno marss!!..
yg paling tk syookk tu, bile aku pasang lagunye...meti huda yg nyanyi a-z...yg aku hafal ialah for ya,for ya,for ya..tenshion btol!! hahaha..

bye!
dgn nma allah yg maha pengasih ,lagi maha penyanyang!

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST