Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

aku tak bodoh
Wednesday, June 29, 2011 ★ 12:50 PM │ (0) angels
assalamualaikum!!>da lama kami tak update belog pink ini<
aku tak bodoh??
aku memang la tak bodoh...korang pun tak bodoh jugak...aku tau...dah lamaa tau..



sebenarnya aku nk cite pasal satu movie yg betajuk AKU TAK BODOH.cerita ni keluar taun lepas..2010,masa aku UPSR la..memang aku  nak tengok..tp, UPSR kan..bila dah habis UPSR aku lupa cita ni pernah wujud...hahaha...semalam bukak youtube, terserempak dengan cite ni full movie..SO SWEET!
aku dah tengok..memang tak rugi lah tengok...cerita yang banyak memberi pengajaran..cite ni,sedih,sweet,lwk,happy ending yg terbaik!


tengok la...syok tak hingat! bab2 sedih,menitik air mata aku... 

cerita AKU TAK BODOH ni mengisahkan tentang dua keluarga. satu kaya,satu miskin..keluarga kaya ni  ade dua anak jefri n roy..mak bapak dorang bedua jarang ada kat rumah, so dorang berdua rasa mcm dorang anak yatim piatu..keluarga miskin ni ada satu anak,Sudin(kwn baik roy)..bapak sudin ni bekas banduan, sudin ni pandai berlawan..ikut bpk di la konon nye..tp ,sudin ni baik..lepas bpk sudin kuar penjara dia jadi baik..tapi sudin langsung tak nmpk kebaikn bpk dia..bpk dia tak pandai nk ajar sudin ..setiap kali sudin beat salah mesti dipukulnya...satu hari bapa cuba nk berubah..atas nasihat kawan, dia nk beli kan sudin beg baru..beg cantik berharga 200 ringgit..dia cuma ada dua puluh..orang kedai tu kasi beg budak2... ade kartun..bila dia kasi sudin..sudin taknak...pastu,korang tengok la sendiri..erk!

bye!
>sabrina< 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
aku tak bodoh
Wednesday, June 29, 2011 ★ 12:50 PM │ (0) angels
assalamualaikum!!>da lama kami tak update belog pink ini<
aku tak bodoh??
aku memang la tak bodoh...korang pun tak bodoh jugak...aku tau...dah lamaa tau..



sebenarnya aku nk cite pasal satu movie yg betajuk AKU TAK BODOH.cerita ni keluar taun lepas..2010,masa aku UPSR la..memang aku  nak tengok..tp, UPSR kan..bila dah habis UPSR aku lupa cita ni pernah wujud...hahaha...semalam bukak youtube, terserempak dengan cite ni full movie..SO SWEET!
aku dah tengok..memang tak rugi lah tengok...cerita yang banyak memberi pengajaran..cite ni,sedih,sweet,lwk,happy ending yg terbaik!


tengok la...syok tak hingat! bab2 sedih,menitik air mata aku... 

cerita AKU TAK BODOH ni mengisahkan tentang dua keluarga. satu kaya,satu miskin..keluarga kaya ni  ade dua anak jefri n roy..mak bapak dorang bedua jarang ada kat rumah, so dorang berdua rasa mcm dorang anak yatim piatu..keluarga miskin ni ada satu anak,Sudin(kwn baik roy)..bapak sudin ni bekas banduan, sudin ni pandai berlawan..ikut bpk di la konon nye..tp ,sudin ni baik..lepas bpk sudin kuar penjara dia jadi baik..tapi sudin langsung tak nmpk kebaikn bpk dia..bpk dia tak pandai nk ajar sudin ..setiap kali sudin beat salah mesti dipukulnya...satu hari bapa cuba nk berubah..atas nasihat kawan, dia nk beli kan sudin beg baru..beg cantik berharga 200 ringgit..dia cuma ada dua puluh..orang kedai tu kasi beg budak2... ade kartun..bila dia kasi sudin..sudin taknak...pastu,korang tengok la sendiri..erk!

bye!
>sabrina< 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST