Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

cadbury~
Thursday, June 9, 2011 ★ 8:07 AM │ (0) angels
 assalamuakaikum,
semalam aku pi midvalley billion..nmpk cadbury tengah ngorat aku suruh beli..aku pown cair..aku beli larh..pastu malam tu mkn ar ann....pastu aku mengadap laptop..mk aku yang tengah mkn kat hall..pas siap aku meneroka fesbokk yg tiap hari deroka tu,aku g dpa..nk j0in!kat hall tk pasang lampu waktu tue..cahaya tv je larh ann.. pastu mkn,mkn...yg syok tu..aku nmpk setompok hitam atas lantai..selalunya klau aku ngah mkn ade benda atas lantai dah sah sah mknn yg aku mkn...dengan rasa yakin nya aku mengutip dn masukkan dlm mulut..dh sampai kat lidah....cepat2 aku kuarkn aku campak...!! nk tau ape bendenya...
     






yeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkk!!!!
pengajaran buat ku..!!! sian mulut aku doe.....!!
sekian,

cameron!! wait 4 me...

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
cadbury~
Thursday, June 9, 2011 ★ 8:07 AM │ (0) angels
 assalamuakaikum,
semalam aku pi midvalley billion..nmpk cadbury tengah ngorat aku suruh beli..aku pown cair..aku beli larh..pastu malam tu mkn ar ann....pastu aku mengadap laptop..mk aku yang tengah mkn kat hall..pas siap aku meneroka fesbokk yg tiap hari deroka tu,aku g dpa..nk j0in!kat hall tk pasang lampu waktu tue..cahaya tv je larh ann.. pastu mkn,mkn...yg syok tu..aku nmpk setompok hitam atas lantai..selalunya klau aku ngah mkn ade benda atas lantai dah sah sah mknn yg aku mkn...dengan rasa yakin nya aku mengutip dn masukkan dlm mulut..dh sampai kat lidah....cepat2 aku kuarkn aku campak...!! nk tau ape bendenya...
     






yeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkk!!!!
pengajaran buat ku..!!! sian mulut aku doe.....!!
sekian,

cameron!! wait 4 me...

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST