Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

fakta tentang aku dn huda~
Friday, June 3, 2011 ★ 11:42 AM │ (0) angels
sori gambar kaburr!
okeyh fakta nya ialah...ce korang tengok gambar huda(hujung belah kiri) ngan gambar aku(sebelah huda)...nk diikutkn aku laaggiiii tinggi dari huda kan3..ce perhati betol2...walaupun 1cm..tapi aku tetap lagi tinggi...!! mwahhaha.....!!! ni waktu tadika larh...~ sebetulnya sekarang, aku lagi pendekkkkkkkkk dari huda....but,why!!?!?!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
fakta tentang aku dn huda~
Friday, June 3, 2011 ★ 11:42 AM │ (0) angels
sori gambar kaburr!
okeyh fakta nya ialah...ce korang tengok gambar huda(hujung belah kiri) ngan gambar aku(sebelah huda)...nk diikutkn aku laaggiiii tinggi dari huda kan3..ce perhati betol2...walaupun 1cm..tapi aku tetap lagi tinggi...!! mwahhaha.....!!! ni waktu tadika larh...~ sebetulnya sekarang, aku lagi pendekkkkkkkkk dari huda....but,why!!?!?!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST