Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

kau bukan milikku...
Wednesday, June 22, 2011 ★ 6:16 PM │ (0) angels
assalamualaikum..hyep...
sabreena kecik lagi kn...so,aku ni minat sesangat sangat sangat kat benda2 cumel..! =)
aku nak arnab, dah lama dah bina nak...sampai sekarang aku dah lupakan arnab dah pun.tragedi pagi tadi..membuat kan aku terkejut...sewaktu abah undur kereta nk hantar bina pi sekolah..aku nampak ade benda putih dekat dengan tiang.aku ingat ayam nenek..s0, bia je lah... pandang lagi sekali nmpk telinga panjang...o.0 ARNAB!!! ABAH!! abah pun pelik..abah cakap tu arnab jiran sebelah..akukan duduk kampung so, rumah jiran tu jarak dia jauh la sikit..bina cakap kat abah nnti balik tangkap tau...bila aku balek sekolah..bina lupa pasal arnab tu..dah sampai rumah baru ingat.."Abah? abah dh tangkap arnab tu?" abah cakap belum..pastu aku pi la carik..ade bawah kereta...COMEL NYE!!! nak tangkap tapi susah sangat..aku bersabar ..(first time nk tangkap arnab neyh! haha) d ia asyik nak lari je... HAH!! dapat,dapat..aku belai2 dia...dia tidur atas tangan aku..SO SWEEt! abah suruh pulangkan..aku pun pulangkan lah..tak sedih pun sebab aku teringat kat haiwan peliharaan aku yang hilang..aku sayang sangat dia..dia ketegori liar..tapi dia dah jinak dengan aku...ade orang jumpa dia..kalaulah anak orang tu nk kan haiwan aku tu..mesti aku dah tak dapat jumpa haiwan aku tu lagi dah...sedih sangat masa dia hilang...aku hanya rasa mesti tuan arnab ni sedih...so aku pulangkan lah...aku HAPPY sangat sebab orang tu berterima kasih kat aku bnyk kali..haha..sama2..lepas aku pulangkan aku tros mintak arnab kat abah...abah cakap nnti abah beli.!
HAPPY ENDING!

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
kau bukan milikku...
Wednesday, June 22, 2011 ★ 6:16 PM │ (0) angels
assalamualaikum..hyep...
sabreena kecik lagi kn...so,aku ni minat sesangat sangat sangat kat benda2 cumel..! =)
aku nak arnab, dah lama dah bina nak...sampai sekarang aku dah lupakan arnab dah pun.tragedi pagi tadi..membuat kan aku terkejut...sewaktu abah undur kereta nk hantar bina pi sekolah..aku nampak ade benda putih dekat dengan tiang.aku ingat ayam nenek..s0, bia je lah... pandang lagi sekali nmpk telinga panjang...o.0 ARNAB!!! ABAH!! abah pun pelik..abah cakap tu arnab jiran sebelah..akukan duduk kampung so, rumah jiran tu jarak dia jauh la sikit..bina cakap kat abah nnti balik tangkap tau...bila aku balek sekolah..bina lupa pasal arnab tu..dah sampai rumah baru ingat.."Abah? abah dh tangkap arnab tu?" abah cakap belum..pastu aku pi la carik..ade bawah kereta...COMEL NYE!!! nak tangkap tapi susah sangat..aku bersabar ..(first time nk tangkap arnab neyh! haha) d ia asyik nak lari je... HAH!! dapat,dapat..aku belai2 dia...dia tidur atas tangan aku..SO SWEEt! abah suruh pulangkan..aku pun pulangkan lah..tak sedih pun sebab aku teringat kat haiwan peliharaan aku yang hilang..aku sayang sangat dia..dia ketegori liar..tapi dia dah jinak dengan aku...ade orang jumpa dia..kalaulah anak orang tu nk kan haiwan aku tu..mesti aku dah tak dapat jumpa haiwan aku tu lagi dah...sedih sangat masa dia hilang...aku hanya rasa mesti tuan arnab ni sedih...so aku pulangkan lah...aku HAPPY sangat sebab orang tu berterima kasih kat aku bnyk kali..haha..sama2..lepas aku pulangkan aku tros mintak arnab kat abah...abah cakap nnti abah beli.!
HAPPY ENDING!

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST