Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

kemalangan ngeri...
Tuesday, June 21, 2011 ★ 2:50 PM │ (0) angels
perh.! ngeri2..walaupon aku hanya dengar2 cerita , tapi...yerrrrkkkzz!!



nak dengar ?? ade orang accident kene langgar lori...dia naik motor....kene lenyek woo~~ isi badan suma terburai...orang nk angkat dia, isi perut dia terjatoh...sian, dia...perempuan pulak tue...
aku ade dua gambar ni...

kene lenyek ngan lori oren tu..

orang ckp gamba ni menunjukkan anak dia tengah kutip daging mk dia

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
kemalangan ngeri...
Tuesday, June 21, 2011 ★ 2:50 PM │ (0) angels
perh.! ngeri2..walaupon aku hanya dengar2 cerita , tapi...yerrrrkkkzz!!



nak dengar ?? ade orang accident kene langgar lori...dia naik motor....kene lenyek woo~~ isi badan suma terburai...orang nk angkat dia, isi perut dia terjatoh...sian, dia...perempuan pulak tue...
aku ade dua gambar ni...

kene lenyek ngan lori oren tu..

orang ckp gamba ni menunjukkan anak dia tengah kutip daging mk dia

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST