Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

sedara aku dtang bertandang~
Sunday, June 5, 2011 ★ 8:06 AM │ (0) angels
hahaha..assalamualaikum..hari sabtu rumah aku  ade buat kenduri tahlil(sorry tk jemputt,korang bukan tau rumah i kat mna pun..)so,rmailarh sedara aku yg dtg..pada mulanya bilik aku hanya untuk girl sahaja..ok,mmng tkde sedara lelaki yg berani masuk...aku juz sembang ngan sepupu yg paling kamceng ngan aku...emm,waktu tahlil berjalan makcik aku sume humban bdk laki dlm lingkungan 6-9 tahun kat bilik aku...allah! payah gilank jage weyh..! orang suruh diam..punyer la susah..untuk pengetahuan k0rang sume..aku ni garang tau!!tapi,dorang tetap perangai ccm tu...gerhh!! tk senang aku nk ber fesbuk..chis! bilekenduri dh habes pown dorang buat mcm bilik bini dorang...haish!akhirnya bilik aku yg serba girly tu dgn spongebobnya,dgn bantal busuk aku sume kena tawan dengan lelaki...aku ngan my cousin masuk bilik tutup pintu..dgn perasaan bangganya aku menghalau dorang..hahaha*kejam*..cousin aku tulis dlm satu kertas..>>>girl'z  only<<< tampal depan pintu..pastu aku dengar kecoh2 depan pintu,bile aku bukak lintang pukang bdk2 tu lari..yg bangangnye girl'z only dh jdi boy'z only..chis!sitan betol..sabo jelarh....

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
sedara aku dtang bertandang~
Sunday, June 5, 2011 ★ 8:06 AM │ (0) angels
hahaha..assalamualaikum..hari sabtu rumah aku  ade buat kenduri tahlil(sorry tk jemputt,korang bukan tau rumah i kat mna pun..)so,rmailarh sedara aku yg dtg..pada mulanya bilik aku hanya untuk girl sahaja..ok,mmng tkde sedara lelaki yg berani masuk...aku juz sembang ngan sepupu yg paling kamceng ngan aku...emm,waktu tahlil berjalan makcik aku sume humban bdk laki dlm lingkungan 6-9 tahun kat bilik aku...allah! payah gilank jage weyh..! orang suruh diam..punyer la susah..untuk pengetahuan k0rang sume..aku ni garang tau!!tapi,dorang tetap perangai ccm tu...gerhh!! tk senang aku nk ber fesbuk..chis! bilekenduri dh habes pown dorang buat mcm bilik bini dorang...haish!akhirnya bilik aku yg serba girly tu dgn spongebobnya,dgn bantal busuk aku sume kena tawan dengan lelaki...aku ngan my cousin masuk bilik tutup pintu..dgn perasaan bangganya aku menghalau dorang..hahaha*kejam*..cousin aku tulis dlm satu kertas..>>>girl'z  only<<< tampal depan pintu..pastu aku dengar kecoh2 depan pintu,bile aku bukak lintang pukang bdk2 tu lari..yg bangangnye girl'z only dh jdi boy'z only..chis!sitan betol..sabo jelarh....

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST