Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

sekolah lepas cuti..
Tuesday, June 14, 2011 ★ 9:16 PM │ (0) angels
alhamdulillah follower semakin bertambah...tq yer semua!! assalamualaikum..!!
sekolah....first day sekolah lepas cuti yg pendek agak lama tak rse  excited puunn yerr...cume rindu kat teacher2 yg ku sayang...yang sedih: aida & huda...dah balek asrama...!!
pagi2 ..aku datang agak lewat...perhimpunan~ aku ngan sorang bdk cina je pkai baju pjk...aper neyh!! sobsob!

pengetua cakap : murid2 semur,,sebelum saye terlupa, jadual semua kelas akan di gubal semula....chis! untuk pengetahuan korang...dh 6 kali kelas aku tuka jadual..mmng aku tENshIoN!!..dapat jadual..ade cikgu dua tiga subjek pown dituka...aku bace larh ann...dalam hati aku..:hmm, esok bi,psk..PSK! cikgu HALIJAH! omg,omg..korang kenal? aku tau tk...cikgu lijah ni EX- asrama aku punyerr warden..dia memang menyampah kat aku..(aku rase) sebab aku dok asrama sepuluh hari je...*senyum* aku pun cuak ah...apu lah agaknye dia nk buat kat aku esok...-dyer memang garang wooo~!!!-
MALAM HARI TERSEBUT....
aku fikirkan tentang ape yang dia nk buat kat aku sampai aku tertidor...hahaha..keje sekolah belambak tp tdo awal...begeduk!!
ESOK..
aku lambat lagi...glabah la an..sampai terluper pasal psk..naik kelas...belajar bi....cikgu keluar..kelas bising...sumer lari! cikgu lijah sampai!! omg,
aku duduk la..cikgu masuk kelas dengan......s.e.n.y.u.m.a.n...atas meja aku siap buku psk..lengkap..buku tulis!! tak bawak..masak..! cikgu cakap..hari ni saya tak bersedia nk mengajar..so, kita sembang je lah..ok, saya nk ckp pasal kasih sayang(selamat)..sapa yang paling kamo syang??ha,ank doktor tu..
aizat: ibu bapa!
cikgu:bagus! ha, yang perempuan india tu?
leeshen: ibu bapa!
cikgu: bagus! ni tepi tingkap ni...?
annas: ha!
cikgu: sape yang paling kami sayang..
annas: ALLAH!..(tergelak kkwan..) bagus budak ni..
cikgu: ha, anak teacher razyah tu...(aku larh)
aku: ibu bapa..
bagus! cikgu cakap..aku gelak sembang ngan kawan sebelah aku..aku tutup muka ngan buku...
cikgu: ha, sabrina..nk nangis dah..
cikgu: hee..dulu duduk asrama sekejap menangis nk balik..sampai tarik -tarik..(ya allah! sumpah aku tak tarik- tarik beg okeyh!) dia perli aku..banyak kali...malu! =..='
kakawan aku!: kantoi...
aku sabar je lah...pastu dia cerita lah pasal family dia...
yang syok tu...start topic dari kasih sayang boleh diakhiri dengan topik ---> cara2 mmbuat belacan dgn cencalok...hahaha,,aku pown tak tau ape yg berkait,,hahaha.. asalkn mimpi ngeri aku dah hilang..tunggu hari jumaat dia masuk balik...
bye!
makan larh kek stoberry..baru beli kak cameron..jangan jeloz..hahaha
>sabriNa<

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
sekolah lepas cuti..
Tuesday, June 14, 2011 ★ 9:16 PM │ (0) angels
alhamdulillah follower semakin bertambah...tq yer semua!! assalamualaikum..!!
sekolah....first day sekolah lepas cuti yg pendek agak lama tak rse  excited puunn yerr...cume rindu kat teacher2 yg ku sayang...yang sedih: aida & huda...dah balek asrama...!!
pagi2 ..aku datang agak lewat...perhimpunan~ aku ngan sorang bdk cina je pkai baju pjk...aper neyh!! sobsob!

pengetua cakap : murid2 semur,,sebelum saye terlupa, jadual semua kelas akan di gubal semula....chis! untuk pengetahuan korang...dh 6 kali kelas aku tuka jadual..mmng aku tENshIoN!!..dapat jadual..ade cikgu dua tiga subjek pown dituka...aku bace larh ann...dalam hati aku..:hmm, esok bi,psk..PSK! cikgu HALIJAH! omg,omg..korang kenal? aku tau tk...cikgu lijah ni EX- asrama aku punyerr warden..dia memang menyampah kat aku..(aku rase) sebab aku dok asrama sepuluh hari je...*senyum* aku pun cuak ah...apu lah agaknye dia nk buat kat aku esok...-dyer memang garang wooo~!!!-
MALAM HARI TERSEBUT....
aku fikirkan tentang ape yang dia nk buat kat aku sampai aku tertidor...hahaha..keje sekolah belambak tp tdo awal...begeduk!!
ESOK..
aku lambat lagi...glabah la an..sampai terluper pasal psk..naik kelas...belajar bi....cikgu keluar..kelas bising...sumer lari! cikgu lijah sampai!! omg,
aku duduk la..cikgu masuk kelas dengan......s.e.n.y.u.m.a.n...atas meja aku siap buku psk..lengkap..buku tulis!! tak bawak..masak..! cikgu cakap..hari ni saya tak bersedia nk mengajar..so, kita sembang je lah..ok, saya nk ckp pasal kasih sayang(selamat)..sapa yang paling kamo syang??ha,ank doktor tu..
aizat: ibu bapa!
cikgu:bagus! ha, yang perempuan india tu?
leeshen: ibu bapa!
cikgu: bagus! ni tepi tingkap ni...?
annas: ha!
cikgu: sape yang paling kami sayang..
annas: ALLAH!..(tergelak kkwan..) bagus budak ni..
cikgu: ha, anak teacher razyah tu...(aku larh)
aku: ibu bapa..
bagus! cikgu cakap..aku gelak sembang ngan kawan sebelah aku..aku tutup muka ngan buku...
cikgu: ha, sabrina..nk nangis dah..
cikgu: hee..dulu duduk asrama sekejap menangis nk balik..sampai tarik -tarik..(ya allah! sumpah aku tak tarik- tarik beg okeyh!) dia perli aku..banyak kali...malu! =..='
kakawan aku!: kantoi...
aku sabar je lah...pastu dia cerita lah pasal family dia...
yang syok tu...start topic dari kasih sayang boleh diakhiri dengan topik ---> cara2 mmbuat belacan dgn cencalok...hahaha,,aku pown tak tau ape yg berkait,,hahaha.. asalkn mimpi ngeri aku dah hilang..tunggu hari jumaat dia masuk balik...
bye!
makan larh kek stoberry..baru beli kak cameron..jangan jeloz..hahaha
>sabriNa<

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST