Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

tergamam ketika mkn nasi ayam!~
Wednesday, June 1, 2011 ★ 7:17 PM │ (2) angels
serius tergamam....
assalamualaikum!!

korang tau kan tergamam tue ape...ok bagos..ni aku nk story skit...hari selasa lepas..aku g library..sampai tengah hari..aku g satu restoran ni...ade jual nasi ayam...favourite..aku belilah,ala RM3.50 je...haha//aku mkn la kn..tk kn lah beli pasu amik bau je...ok,ok..mkn,mkn,mkn..aku nmpk caisher(pompuan) pi kat satu meja ni...kt meja tu ade sorang lelaki (dewasa) dua orng bdk laki pompuan..si cashier tadi tu mesra sngt ngan dorang..dlm kpale otak aku dorng tu family..ok..dorang pown bgurau la ape la..aku mls nk tengok dorang dh..aku terpandang dorang pada satu ketika nieyh!..pastu aku nmpk laki dewasa tadi keluarkn sbtang rokok..aku tk dengar perbualan dorang..yg aku nmpk. bdk laki tu rampas rokok tu pastu dia tarik2 sampai hancur.berkecai.! terkezzut aku..aku teroskn memandang...si cashier tadi cakap.."heh! nape perangai nye camni ni hah.nk kne ni" ..Si cashier tu tarik dia masuk dlm satu pintu yg berdekatan dgn tmpt byr..aku hnya dengar jeritan budak tu...>trgamam aku<..lelaki dewasa tadi kutip sampah(rokok yg berkecai) tu masukkan dlm. tray rokok..aku nmpk si cashier tu keluar..dgn selamba..aku tk tau ape yg dia bwat..korang rse bdk tu bersalah atau betol..aku rase. . . .

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
tergamam ketika mkn nasi ayam!~
Wednesday, June 1, 2011 ★ 7:17 PM │ (2) angels
serius tergamam....
assalamualaikum!!

korang tau kan tergamam tue ape...ok bagos..ni aku nk story skit...hari selasa lepas..aku g library..sampai tengah hari..aku g satu restoran ni...ade jual nasi ayam...favourite..aku belilah,ala RM3.50 je...haha//aku mkn la kn..tk kn lah beli pasu amik bau je...ok,ok..mkn,mkn,mkn..aku nmpk caisher(pompuan) pi kat satu meja ni...kt meja tu ade sorang lelaki (dewasa) dua orng bdk laki pompuan..si cashier tadi tu mesra sngt ngan dorang..dlm kpale otak aku dorng tu family..ok..dorang pown bgurau la ape la..aku mls nk tengok dorang dh..aku terpandang dorang pada satu ketika nieyh!..pastu aku nmpk laki dewasa tadi keluarkn sbtang rokok..aku tk dengar perbualan dorang..yg aku nmpk. bdk laki tu rampas rokok tu pastu dia tarik2 sampai hancur.berkecai.! terkezzut aku..aku teroskn memandang...si cashier tadi cakap.."heh! nape perangai nye camni ni hah.nk kne ni" ..Si cashier tu tarik dia masuk dlm satu pintu yg berdekatan dgn tmpt byr..aku hnya dengar jeritan budak tu...>trgamam aku<..lelaki dewasa tadi kutip sampah(rokok yg berkecai) tu masukkan dlm. tray rokok..aku nmpk si cashier tu keluar..dgn selamba..aku tk tau ape yg dia bwat..korang rse bdk tu bersalah atau betol..aku rase. . . .

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST