Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

tutorial : favicon
Tuesday, June 7, 2011 ★ 7:24 PM │ (0) angels
hahaha..tutorial..sbnrnya kitorang bosan,,so kitorang nk kongsi skit pasal hias blog ni...korang tau tk favicoan tu ape??emm,,meh saya gtau...
favicon tue yg simbol love tu larh....hahaha...asalnyer kn simbol blogger je cm kt sblh tu..nk tuka tk??mesti nk kn..hehe..meh saye gtau cmne...
korang sign in>dashboard>design>edit HTML>tick expand widget template(harus tau)>ctrl+f..carik code
]]></b:skin>
dh jumper..good jobs...haha
copy code dibawah...ctrl+c tok copy
<link href='URL IMAGE' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/>
<link href='URL IMAGE'/>
pastekan code ini di bawah code ]]></b:skin> tadi okeyh..
yg colour ungu tu bubuh la url icon kecik comel molek anda..!!
pastikn preview dulu tau..untuk mengelakkan anda masuk surat khabar kerana lompat klcc sebab blog rosak...haha..dh jadik barulh save okeyh..klau blog rusakk jgn salahkn kamii!!
url kecik comel boleh dpt kat sini..korang pegi animated GIFs paastuu klik mini..pilih lh..cara nk amik url dia senang je..klik sini..

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
tutorial : favicon
Tuesday, June 7, 2011 ★ 7:24 PM │ (0) angels
hahaha..tutorial..sbnrnya kitorang bosan,,so kitorang nk kongsi skit pasal hias blog ni...korang tau tk favicoan tu ape??emm,,meh saya gtau...
favicon tue yg simbol love tu larh....hahaha...asalnyer kn simbol blogger je cm kt sblh tu..nk tuka tk??mesti nk kn..hehe..meh saye gtau cmne...
korang sign in>dashboard>design>edit HTML>tick expand widget template(harus tau)>ctrl+f..carik code
]]></b:skin>
dh jumper..good jobs...haha
copy code dibawah...ctrl+c tok copy
<link href='URL IMAGE' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/>
<link href='URL IMAGE'/>
pastekan code ini di bawah code ]]></b:skin> tadi okeyh..
yg colour ungu tu bubuh la url icon kecik comel molek anda..!!
pastikn preview dulu tau..untuk mengelakkan anda masuk surat khabar kerana lompat klcc sebab blog rosak...haha..dh jadik barulh save okeyh..klau blog rusakk jgn salahkn kamii!!
url kecik comel boleh dpt kat sini..korang pegi animated GIFs paastuu klik mini..pilih lh..cara nk amik url dia senang je..klik sini..

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST