Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

~_~Cara Buat Status Warna Biru Di FB Tanpa 'LIKE' Page~_~
Saturday, July 30, 2011 ★ 9:26 PM │ (0) angels
Assalamualaikum,dan selamat sejahtera semua :) sihat? (TERpaksa skema sebab nak kena jadi cikgu tanpa gaji)
okaylah...kita straight to the point okay....sekarang ini memang yang ramai buat status mereka di FB dengan tulisan biru....kali ini....kauorang semua tidak perlu 'LIKE' lagi page yang kauorang nak taip itu...ikut step-step ini:



1. Pastikan diri anda login ke Facebook dahulu , kemudian like page INI .

2. Copy dan paste code ini @X[184559744940365:WRITE TEXT HERE] di kotak share status Facebook .

3. Dalam code di atas, WRITE TEXT HERE tu korang ubah dengan ayat yang korang hendak jadikan ke tulisan biru .

4. Lepas dah ubah ayat, dalam code di atas terdapat huruf "X" di sebelah "@" tu kan ? Korang delete huruf "X" tu dan dah boleh publish status tersebut !
Contoh code setelah di ubah : @[184559744940365:Aku orang gila yang suka tengok Patrick buat lawak kat cite SpongeBob Squarepants :D]

Lihatlah hasilnya! Aku first time buat pun dah menjadi. Kalau tak menjadi, baca step di atas betul2 ye. Ada apa-apa pertanyaan, boleh la tanya di ruangan komen :)
Wassalamu~~..(Semoga Berjaya)

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
~_~Cara Buat Status Warna Biru Di FB Tanpa 'LIKE' Page~_~
Saturday, July 30, 2011 ★ 9:26 PM │ (0) angels
Assalamualaikum,dan selamat sejahtera semua :) sihat? (TERpaksa skema sebab nak kena jadi cikgu tanpa gaji)
okaylah...kita straight to the point okay....sekarang ini memang yang ramai buat status mereka di FB dengan tulisan biru....kali ini....kauorang semua tidak perlu 'LIKE' lagi page yang kauorang nak taip itu...ikut step-step ini:



1. Pastikan diri anda login ke Facebook dahulu , kemudian like page INI .

2. Copy dan paste code ini @X[184559744940365:WRITE TEXT HERE] di kotak share status Facebook .

3. Dalam code di atas, WRITE TEXT HERE tu korang ubah dengan ayat yang korang hendak jadikan ke tulisan biru .

4. Lepas dah ubah ayat, dalam code di atas terdapat huruf "X" di sebelah "@" tu kan ? Korang delete huruf "X" tu dan dah boleh publish status tersebut !
Contoh code setelah di ubah : @[184559744940365:Aku orang gila yang suka tengok Patrick buat lawak kat cite SpongeBob Squarepants :D]

Lihatlah hasilnya! Aku first time buat pun dah menjadi. Kalau tak menjadi, baca step di atas betul2 ye. Ada apa-apa pertanyaan, boleh la tanya di ruangan komen :)
Wassalamu~~..(Semoga Berjaya)

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST