Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

kalau animalsss ade fessbuk!!
Thursday, July 28, 2011 ★ 3:22 PM │ (2) angels
assalamualaikum..
perkongsian dari sasa pie
kamo buat saya tergelak seyh..!!


KALAU BINATANG ADE FESBUK,,AGAKNYA INILAH YG TERTULIS DI STATUSNYA..


Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih...

Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi... kenyang burp, Alhamdulillah...

Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!

Ayam : Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!...

Cicak : isteriku tersepit pintu

Kucing Betina : "Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa."

Ayam : Kawan2...kalu esok guwe tak update...bererti guwe udah di goreng....I luv u all... jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...

Nyamuk : Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa

Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap ... baru beli videocam baru ...

Kucing : Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!

Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?

katak : malam ni nk wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii..

ular : rasa mcm nk makan lauk telur la malam ni..mana nk cari ek..

Anjing : Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.

Kuda : Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang.

Kura-kura : Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi

Siput babi : Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2

Gagak : Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles

Burung Kakak Tua : Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!!

Babi hutan : susah betul nak cari makanan halal sekarang ni.

Kera : semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah

Tikus : Aku makan mee goreng mamak kat Al Naz maju@precint 9. Meh la join sekali.

Lalat : Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.

Sotong : Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut

kucing : update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kaklelamajnun...

lipas : merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn...gerun tengok mmber aku kene tarik dgn jeli2 panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee....

itik serati : hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2....nk tiru aku le tu.. LOL....

Ikan laga : Boring sey, duduk sorang2 dalam tanki ni.

Ikan parang : Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan bekas keropok

Ikan Jerung : Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku.

Ikan Sepat : Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah

Ikan Bilis : Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.

Ikan Arowana : Cantik tak sisik I? Cantik kan?

Ikan Mas Koki : macam mana nak kurus nie?



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
kalau animalsss ade fessbuk!!
Thursday, July 28, 2011 ★ 3:22 PM │ (2) angels
assalamualaikum..
perkongsian dari sasa pie
kamo buat saya tergelak seyh..!!


KALAU BINATANG ADE FESBUK,,AGAKNYA INILAH YG TERTULIS DI STATUSNYA..


Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih...

Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi... kenyang burp, Alhamdulillah...

Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!

Ayam : Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!...

Cicak : isteriku tersepit pintu

Kucing Betina : "Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa."

Ayam : Kawan2...kalu esok guwe tak update...bererti guwe udah di goreng....I luv u all... jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...

Nyamuk : Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa

Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap ... baru beli videocam baru ...

Kucing : Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!

Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?

katak : malam ni nk wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii..

ular : rasa mcm nk makan lauk telur la malam ni..mana nk cari ek..

Anjing : Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.

Kuda : Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang.

Kura-kura : Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi

Siput babi : Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2

Gagak : Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles

Burung Kakak Tua : Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!!

Babi hutan : susah betul nak cari makanan halal sekarang ni.

Kera : semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah

Tikus : Aku makan mee goreng mamak kat Al Naz maju@precint 9. Meh la join sekali.

Lalat : Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.

Sotong : Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut

kucing : update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kaklelamajnun...

lipas : merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn...gerun tengok mmber aku kene tarik dgn jeli2 panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee....

itik serati : hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2....nk tiru aku le tu.. LOL....

Ikan laga : Boring sey, duduk sorang2 dalam tanki ni.

Ikan parang : Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan bekas keropok

Ikan Jerung : Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku.

Ikan Sepat : Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah

Ikan Bilis : Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.

Ikan Arowana : Cantik tak sisik I? Cantik kan?

Ikan Mas Koki : macam mana nak kurus nie?



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST