Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

seronoknye tengok video kamo~
Thursday, July 28, 2011 ★ 3:16 PM │ (0) angels
tuk..tuk..tuk..!!assalamualaikum!!!~
tau tak tinggal lagi satu,,dua,,tiga,,emmpp...tiga hari je lagi nk PUASA!!
sian kat kwn2 sye yg duduk asraman ..dengar-dengar minggu ni tak bole balek,,first sahur kat DM la nmpknye,.*=)) kite tak duduk asrama*
saya nk ucapankan selamat berpuasa...!!!


berbalik kepada tajuk diatas,,kite suka la tengook video kamu!!!
buat saya tersenyum...
=)))
video dariiii...

ANWAR HADI !!!



ini video dia sempena puasa!!



kamu.mmng.pandai.buat.video.laaa!!

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
seronoknye tengok video kamo~
Thursday, July 28, 2011 ★ 3:16 PM │ (0) angels
tuk..tuk..tuk..!!assalamualaikum!!!~
tau tak tinggal lagi satu,,dua,,tiga,,emmpp...tiga hari je lagi nk PUASA!!
sian kat kwn2 sye yg duduk asraman ..dengar-dengar minggu ni tak bole balek,,first sahur kat DM la nmpknye,.*=)) kite tak duduk asrama*
saya nk ucapankan selamat berpuasa...!!!


berbalik kepada tajuk diatas,,kite suka la tengook video kamu!!!
buat saya tersenyum...
=)))
video dariiii...

ANWAR HADI !!!



ini video dia sempena puasa!!



kamu.mmng.pandai.buat.video.laaa!!

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST