Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Kisah Raya Tahun Lepas ..
Tuesday, August 30, 2011 ★ 6:57 PM │ (0) angels
Assalamualaikumwar0hmatullahiwabar0katuh !

haku nk cite tntg 'PERISTIWA' yg brlaku ta0n lps ...
citenyer begini ------>

AL-KISAH ~ T0YYIB ~
time mule - mule mas0k umah sedara haku at kampung mne p0n hakuu dh lupe ,,, h e h e ! hakuu trnmpk s0runkk laki nihh ,,, diulangi balikk ... TERnmpk 0kayy ! tibe - tibe trdetik kat hati hakuu .. 'handsome gak dak laki ni' ... *bt0l plakk , handsome k00ttt ... * so .. sprti biase ,,, ak wat slumber  je lhaa ... mmg lhaa wat biase je .. xkn ar ak nk tibe - tibe gi kat die ckp 'k0 ni handsome arr' ,,, >GILERR ke ?< silp2 ak dianggap dak p0mpuan 'GEDIK' ,, eiiii ! please lhaa ...,,, ak duduk kat ats kusi yg dh disediakn .. duduk relax mcm biase .. mkn kuih raye mcm biase ,,, wat - wat x nmpk dak laki handsome tu ,, but  x sngke lak die try nk pndang - pndang hakuu ,,, *x tau ar klu hakuu yg PERASAN* ,,, so hakuu wat slumber je lhaa ,,, TETAPI yg hakuu x leh nk lpekn tuhh time die dtg dekat hakuu ,,and then ,,,,,,,,, and thennnn !!! B0LEH PULA DIA SALAM TANGAN AKU AND SIAP CIUM LAGI TANGAN AKU ,,, diulangi balikk ,,, 'SIAP CIUM LAGI TANGAN AKU !!!!' mmg hakuu T E R K E ZZ U TT G I L A KKK !!! mk and abg2 ak gelakkn hakuu d0rh ... time tu hati haku brkate 'PERGHH ! terencat ape jantan nieyh??ribut xde,taufan xde ,, jgn citer ribut ngan taufan lhaa .. GERIMIS p0n xde ...tibe - tibe slm and CIUM agii tngn hakuu ' sng citerr hakuu nk bgtau yg die lhaa dak laki yg PERTAMA pegang and cium my hand ..... *maybe die ingatt kn hakuu ni senior die k0tt ...tpi ,, klu bt0l p0n die anggap hakuu ni seni0r die ,,, xkn x leh nk pikiakk yg hakuu ni GIRL ... nk slm gak apehaL ?? * hingaatt,, ni peristiwa tahun lps ..

#sbnrnye hakuu dh lpe dh peristiWa ni ,, tpi .. baru tadi hakuu pegi raye umah sedare yg hakuu dh lpe nme kmp0ng nyer .. h e h e !

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Kisah Raya Tahun Lepas ..
Tuesday, August 30, 2011 ★ 6:57 PM │ (0) angels
Assalamualaikumwar0hmatullahiwabar0katuh !

haku nk cite tntg 'PERISTIWA' yg brlaku ta0n lps ...
citenyer begini ------>

AL-KISAH ~ T0YYIB ~
time mule - mule mas0k umah sedara haku at kampung mne p0n hakuu dh lupe ,,, h e h e ! hakuu trnmpk s0runkk laki nihh ,,, diulangi balikk ... TERnmpk 0kayy ! tibe - tibe trdetik kat hati hakuu .. 'handsome gak dak laki ni' ... *bt0l plakk , handsome k00ttt ... * so .. sprti biase ,,, ak wat slumber  je lhaa ... mmg lhaa wat biase je .. xkn ar ak nk tibe - tibe gi kat die ckp 'k0 ni handsome arr' ,,, >GILERR ke ?< silp2 ak dianggap dak p0mpuan 'GEDIK' ,, eiiii ! please lhaa ...,,, ak duduk kat ats kusi yg dh disediakn .. duduk relax mcm biase .. mkn kuih raye mcm biase ,,, wat - wat x nmpk dak laki handsome tu ,, but  x sngke lak die try nk pndang - pndang hakuu ,,, *x tau ar klu hakuu yg PERASAN* ,,, so hakuu wat slumber je lhaa ,,, TETAPI yg hakuu x leh nk lpekn tuhh time die dtg dekat hakuu ,,and then ,,,,,,,,, and thennnn !!! B0LEH PULA DIA SALAM TANGAN AKU AND SIAP CIUM LAGI TANGAN AKU ,,, diulangi balikk ,,, 'SIAP CIUM LAGI TANGAN AKU !!!!' mmg hakuu T E R K E ZZ U TT G I L A KKK !!! mk and abg2 ak gelakkn hakuu d0rh ... time tu hati haku brkate 'PERGHH ! terencat ape jantan nieyh??ribut xde,taufan xde ,, jgn citer ribut ngan taufan lhaa .. GERIMIS p0n xde ...tibe - tibe slm and CIUM agii tngn hakuu ' sng citerr hakuu nk bgtau yg die lhaa dak laki yg PERTAMA pegang and cium my hand ..... *maybe die ingatt kn hakuu ni senior die k0tt ...tpi ,, klu bt0l p0n die anggap hakuu ni seni0r die ,,, xkn x leh nk pikiakk yg hakuu ni GIRL ... nk slm gak apehaL ?? * hingaatt,, ni peristiwa tahun lps ..

#sbnrnye hakuu dh lpe dh peristiWa ni ,, tpi .. baru tadi hakuu pegi raye umah sedare yg hakuu dh lpe nme kmp0ng nyer .. h e h e !

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST