Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

this post is speacially 4 6C 2010,
Monday, August 15, 2011 ★ 7:17 PM │ (0) angels
hye,,assalamualaikum..
,,miss u so much!
amaran:ehem,,entri ni mungkin agak busan sikit sebab aku nk kasi ucapan untuk ex-classmates n bff aku taun lepas.
 so, tak yah nk komen post ni bosan gilakk!! =,='

tahun 2010 yg juga dikenali sebagai tahun kebebasan adalah tahun yang paling syoook skali,,
tahun 2011 yg juga dikenali sebagai tahun kesedihan adalah tahun yang paling aku benci =),,kerana . . 6 prkara,,(ingtkn nk cukupkan spuloh,tp tk de idea plak!)
1.aku jadi junior beb!!
2.aduh! kene belajar sejarah...
3.mimpi ngeri tinggal diasrama masih dalam ingatan..
4.penat woo,,stiap isnin-khamis ade kelas tmbhn..(tak kesah sangat la)
5.cikgu nye garang,,
6.kenangan pahit: berikrar depan kelas *segan doe*


ok,ok,ok..lets start the greeting..


first skali

@ aida n huda:: hoi! pesal kita tak blaja kat skolah yg sama...!! ergh!!,,

@budak sekolah SUA:: setiap hari isnin n selasa aku balik ikut sua,,tp muka korang tak penah nye aku nmpk..tenshion2

@budak2 sekolah STARP:: yez!! korang sekolah ngan aku,,,!!!

@budak2 sekolah sam1::duduk sekolah agama,,perangai mesti dah molek kan..kan

@hisyam:: ko sekolah mane..?=) ko lah orang yg paling lama pernah menyebok kat hati aku knkn..walaupun wan ckp kat aida ko kutuk2 aku,,tp tak pe..aku tak marah langsung..bilelah kita nk jadi classmate lagikn..

@wafi: mesti dah tak layan pompuan skarangkn..hafal quran rajin2 tau..nnti dh masuk syurga,jgn lupa jemput aku..=) insyaallah~

@dzul: ko bersembang ngan aku pun staun sekali je kott!!haha

@amirull: chee,,dah jdi bdak KL..masuk kumpulan okestra pulak tu..nnti aku invite geng okestra ko main muzik time aku kawin nnti erk..tak main la kompang2 ni...hehe

@aiman::ko sekolah ngan aku awal taun je...pastu ko blah dah...='(

@nazif:: dulu ko banyak kali sakitkan aku..tapi takpe..aku dah lupekan sume tu

@amiruddin:: sadin,,ko sekolah mane sekarang,,hah..??


itu sajela greeting saye..kalau name dia tak de sorry la..ataupun komen je kat bwh..nnti aku tulis k..

bye!!








Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
this post is speacially 4 6C 2010,
Monday, August 15, 2011 ★ 7:17 PM │ (0) angels
hye,,assalamualaikum..
,,miss u so much!
amaran:ehem,,entri ni mungkin agak busan sikit sebab aku nk kasi ucapan untuk ex-classmates n bff aku taun lepas.
 so, tak yah nk komen post ni bosan gilakk!! =,='

tahun 2010 yg juga dikenali sebagai tahun kebebasan adalah tahun yang paling syoook skali,,
tahun 2011 yg juga dikenali sebagai tahun kesedihan adalah tahun yang paling aku benci =),,kerana . . 6 prkara,,(ingtkn nk cukupkan spuloh,tp tk de idea plak!)
1.aku jadi junior beb!!
2.aduh! kene belajar sejarah...
3.mimpi ngeri tinggal diasrama masih dalam ingatan..
4.penat woo,,stiap isnin-khamis ade kelas tmbhn..(tak kesah sangat la)
5.cikgu nye garang,,
6.kenangan pahit: berikrar depan kelas *segan doe*


ok,ok,ok..lets start the greeting..


first skali

@ aida n huda:: hoi! pesal kita tak blaja kat skolah yg sama...!! ergh!!,,

@budak sekolah SUA:: setiap hari isnin n selasa aku balik ikut sua,,tp muka korang tak penah nye aku nmpk..tenshion2

@budak2 sekolah STARP:: yez!! korang sekolah ngan aku,,,!!!

@budak2 sekolah sam1::duduk sekolah agama,,perangai mesti dah molek kan..kan

@hisyam:: ko sekolah mane..?=) ko lah orang yg paling lama pernah menyebok kat hati aku knkn..walaupun wan ckp kat aida ko kutuk2 aku,,tp tak pe..aku tak marah langsung..bilelah kita nk jadi classmate lagikn..

@wafi: mesti dah tak layan pompuan skarangkn..hafal quran rajin2 tau..nnti dh masuk syurga,jgn lupa jemput aku..=) insyaallah~

@dzul: ko bersembang ngan aku pun staun sekali je kott!!haha

@amirull: chee,,dah jdi bdak KL..masuk kumpulan okestra pulak tu..nnti aku invite geng okestra ko main muzik time aku kawin nnti erk..tak main la kompang2 ni...hehe

@aiman::ko sekolah ngan aku awal taun je...pastu ko blah dah...='(

@nazif:: dulu ko banyak kali sakitkan aku..tapi takpe..aku dah lupekan sume tu

@amiruddin:: sadin,,ko sekolah mane sekarang,,hah..??


itu sajela greeting saye..kalau name dia tak de sorry la..ataupun komen je kat bwh..nnti aku tulis k..

bye!!








Photobucket
OLDER POST | NEWER POST