Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

gAdUh ?!
Saturday, October 8, 2011 ★ 3:15 PM │ (0) angels
#semua nama - nama watak adalah rekaan semata-mata , tidak ada kene mengena dengan sesiapa sama ada yg masih hidup atau pun yg telah meninggal duni *ArWaH bAiK oRg NyEr ,, AL - FATIHAH~ (gURAUAN SematA-MaTa)

(Sedang Ainnur dan kwn baiknyer , Aina .. brjln utk menuju ke kantin .. Ainnur telah TERlanggar seorang budak lelaki)

Ziqriel : W0i! x nmpk jln ke ?!
Ainnur : soryy ,, sorry ! x sengaje ...
Ziqriel : k0 teng0k !! habEs sume buku ak jatuh ,,! k0 angkat skrng !!
Ainnur : S0rry laa ,, sye bukn sengaje p0n ,,,
Ziqriel : Sorry , sorry  .... sorry je tauu ,, lebih baik k0 tutup mulut , pastu angkat buku ak ni !
Ainnur : ni yg BIKIN WA PNS ! k0 ni msti x knl ak spe kn ?? HEY !kire ok la ak mintak  'sory' kat kau! drpd ak bagi BUKU LIMA ak!!
Aina : weh ,! ainnur ,, LEX arrr ,, 
Ainnur : k0 bukn x tau ak pnye PNS BARAN .. 
Ziqriel : (Dlm hati : berani gilee p0mpuan ni,, msti die p0n x knl ak spe !) yup ! ak mmg x knl k0 spe ,, tpi .. ape ak kesah p0n tntg k0 ,, k0 plak msti x knl ak spe kn ? ak ank dat0' RASHID laa !! x de s0rang p0n dlm SBK BERNAM ni x knl bapak ak !!
Ainnur : (Dlm hati : hmm ? dat0' RASHID??! mcm knl je ,, hAAA ?!! dat0' rashid ??????!!!!!! dato' rashid yg kaye tu ke ??!!! bpkk arrr !! tpi ,, setahu ak .. bpk die ni ,, baik orngnyer ,, xkn ni ank die kuD?? ank hensem ,, tpi ,, PERANGAI?! X RETI ADAB btul) s0 ! ak kesah ape k0 ank dat0' ke ?! ank perdana menteri ke ?!
Ziqriel : Ak x suruh kauu kesah p0nn ,, yg ak kesah skang ni ,, k0 angkat buku2 ak ni SKRNG  !
Ainnur : Ikan Kembung , Ikan Tenggiri , Ada Tangan AMBIK SENDIRI !!!
Aina : (Dlm hati : brpantun plakk kwn ak ni ~ x sedarr ke die tgh gaduh ngan ank 'orng kuat kat SBK' ni?
Ziqriel : hmmm ! dh laa !! mke je 'c9mel' ,, PERANGAI !! tr0kk t0l ! 

(Ziqriel p0n amik buku die ,, dan BLAH drii situ ,, sbl0m Ziqriel BLAH ,, sempat lgi Ziqriel MENJELING TJM tepat pade Ainnur)

Ainnur : (Dlm hati : apee !!?? berani die JELING ak !! hish ! tpii ,, trkejutt k0tt time die ckp ak 'c9mel' tadi .. rse lain mcm ... x kn ak ske die kuDD ??! mmg arr mke die hensem ,, tpiiiiii ..... HISHH!! x pyh arr pikir tntg mamat sengal tu ,, buang mase je ..) dh la ,, aina ! j9m pi kantin !
Aina : cehh ! die ckp k0 c9mel ,, bangga ak sbgai kwn kauu :)
Ainnur : diam arrr ,, !

*nk tau x ape pengakhiran nyerr ?? akhirnyerr ------> KORANG PIKIR LA SENDIRI<-------- 
hEhEhE !! :DDD

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
gAdUh ?!
Saturday, October 8, 2011 ★ 3:15 PM │ (0) angels
#semua nama - nama watak adalah rekaan semata-mata , tidak ada kene mengena dengan sesiapa sama ada yg masih hidup atau pun yg telah meninggal duni *ArWaH bAiK oRg NyEr ,, AL - FATIHAH~ (gURAUAN SematA-MaTa)

(Sedang Ainnur dan kwn baiknyer , Aina .. brjln utk menuju ke kantin .. Ainnur telah TERlanggar seorang budak lelaki)

Ziqriel : W0i! x nmpk jln ke ?!
Ainnur : soryy ,, sorry ! x sengaje ...
Ziqriel : k0 teng0k !! habEs sume buku ak jatuh ,,! k0 angkat skrng !!
Ainnur : S0rry laa ,, sye bukn sengaje p0n ,,,
Ziqriel : Sorry , sorry  .... sorry je tauu ,, lebih baik k0 tutup mulut , pastu angkat buku ak ni !
Ainnur : ni yg BIKIN WA PNS ! k0 ni msti x knl ak spe kn ?? HEY !kire ok la ak mintak  'sory' kat kau! drpd ak bagi BUKU LIMA ak!!
Aina : weh ,! ainnur ,, LEX arrr ,, 
Ainnur : k0 bukn x tau ak pnye PNS BARAN .. 
Ziqriel : (Dlm hati : berani gilee p0mpuan ni,, msti die p0n x knl ak spe !) yup ! ak mmg x knl k0 spe ,, tpi .. ape ak kesah p0n tntg k0 ,, k0 plak msti x knl ak spe kn ? ak ank dat0' RASHID laa !! x de s0rang p0n dlm SBK BERNAM ni x knl bapak ak !!
Ainnur : (Dlm hati : hmm ? dat0' RASHID??! mcm knl je ,, hAAA ?!! dat0' rashid ??????!!!!!! dato' rashid yg kaye tu ke ??!!! bpkk arrr !! tpi ,, setahu ak .. bpk die ni ,, baik orngnyer ,, xkn ni ank die kuD?? ank hensem ,, tpi ,, PERANGAI?! X RETI ADAB btul) s0 ! ak kesah ape k0 ank dat0' ke ?! ank perdana menteri ke ?!
Ziqriel : Ak x suruh kauu kesah p0nn ,, yg ak kesah skang ni ,, k0 angkat buku2 ak ni SKRNG  !
Ainnur : Ikan Kembung , Ikan Tenggiri , Ada Tangan AMBIK SENDIRI !!!
Aina : (Dlm hati : brpantun plakk kwn ak ni ~ x sedarr ke die tgh gaduh ngan ank 'orng kuat kat SBK' ni?
Ziqriel : hmmm ! dh laa !! mke je 'c9mel' ,, PERANGAI !! tr0kk t0l ! 

(Ziqriel p0n amik buku die ,, dan BLAH drii situ ,, sbl0m Ziqriel BLAH ,, sempat lgi Ziqriel MENJELING TJM tepat pade Ainnur)

Ainnur : (Dlm hati : apee !!?? berani die JELING ak !! hish ! tpii ,, trkejutt k0tt time die ckp ak 'c9mel' tadi .. rse lain mcm ... x kn ak ske die kuDD ??! mmg arr mke die hensem ,, tpiiiiii ..... HISHH!! x pyh arr pikir tntg mamat sengal tu ,, buang mase je ..) dh la ,, aina ! j9m pi kantin !
Aina : cehh ! die ckp k0 c9mel ,, bangga ak sbgai kwn kauu :)
Ainnur : diam arrr ,, !

*nk tau x ape pengakhiran nyerr ?? akhirnyerr ------> KORANG PIKIR LA SENDIRI<-------- 
hEhEhE !! :DDD

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST