Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Kucing Berkepala Tin Sardin!
Sunday, October 9, 2011 ★ 8:24 PM │ (0) angels
assalamualaikum, hello members..
pelik tak tajuknye? haaa...meh aku cite k,
kat umah aku ade dlm kira2 lima ekor ank kucing.Salah satu drpdnya berekor kembang(comel siot) malangnye sume pengecut.berani dtg dekat mse aku bwk mknn jer.satu hari kira2 kol 6:45 petang,ibuku pergi ke belakang rumal untok mmbuang sampah..aku kat bilik..abg aku ngah bce bku..ayh aku kt dlm bilik dia(perlu ke aku ckap sume nih!) ok, pastu mak aku panggil..SABRINA! SABRINA! aku pun keluar dari bilik menuju ke pintu belakang.mak aku ckp "ade kucing tu,kepala dia tersepit dlm tin sadin"..hihihik..mk aku suruh tolong,mak aku takot kucing,so dia panggil aku...satu je yg aku risau..'TAKUT KENE CAKAR'.aku nmpk je kucing tu tros rse kesian..(klakar doe!)aku amik die slow2..wah! senyap je..aku belai2 la dia *yg confirm dye blom mati*aku tarik tin nye pelahn2,ergh tersekat.kepala beso sngt..gedik lagi nk masukkan kepala dlm tin sardin yg kecik tuh! cpt2 aku bwk g kat ayh aku.mestilah kne cepat,kang mati plak takde oksigen.!
abah:eh! pesal ni..
aku:sepat cepat bah.tolong! nnti mati!
ayh aku pun aku cermin mata dia,dan memakainya dengan penoh gaya..
dah macam doktor nk bedah orang la pulak(^-^)
ayah aku tarik penutup tin tu skit je ,dah terkeluar,chih! senang je..dan tak semena-menanya,kucing tu cakar tngn aku,pastu die lompat teros cabot lari...



ARGH!!!!!

KACANG LUPAKAN KULIT

 P/S: KUCING GEDIK!! WEKK!! KEPALA TIN SADIN!!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Kucing Berkepala Tin Sardin!
Sunday, October 9, 2011 ★ 8:24 PM │ (0) angels
assalamualaikum, hello members..
pelik tak tajuknye? haaa...meh aku cite k,
kat umah aku ade dlm kira2 lima ekor ank kucing.Salah satu drpdnya berekor kembang(comel siot) malangnye sume pengecut.berani dtg dekat mse aku bwk mknn jer.satu hari kira2 kol 6:45 petang,ibuku pergi ke belakang rumal untok mmbuang sampah..aku kat bilik..abg aku ngah bce bku..ayh aku kt dlm bilik dia(perlu ke aku ckap sume nih!) ok, pastu mak aku panggil..SABRINA! SABRINA! aku pun keluar dari bilik menuju ke pintu belakang.mak aku ckp "ade kucing tu,kepala dia tersepit dlm tin sadin"..hihihik..mk aku suruh tolong,mak aku takot kucing,so dia panggil aku...satu je yg aku risau..'TAKUT KENE CAKAR'.aku nmpk je kucing tu tros rse kesian..(klakar doe!)aku amik die slow2..wah! senyap je..aku belai2 la dia *yg confirm dye blom mati*aku tarik tin nye pelahn2,ergh tersekat.kepala beso sngt..gedik lagi nk masukkan kepala dlm tin sardin yg kecik tuh! cpt2 aku bwk g kat ayh aku.mestilah kne cepat,kang mati plak takde oksigen.!
abah:eh! pesal ni..
aku:sepat cepat bah.tolong! nnti mati!
ayh aku pun aku cermin mata dia,dan memakainya dengan penoh gaya..
dah macam doktor nk bedah orang la pulak(^-^)
ayah aku tarik penutup tin tu skit je ,dah terkeluar,chih! senang je..dan tak semena-menanya,kucing tu cakar tngn aku,pastu die lompat teros cabot lari...



ARGH!!!!!

KACANG LUPAKAN KULIT

 P/S: KUCING GEDIK!! WEKK!! KEPALA TIN SADIN!!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST