Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MALU BEBbbb !!!
Saturday, October 8, 2011 ★ 3:51 PM │ (0) angels
 assalamualaikum,,
ak sbnrnyer nk cite tntg kejadian maluu yg telah MENIMPA ak ... kejadian ni brlaku kire2 klu dit0lak , tmbh , drb , bahagi ape sume jwpnyerr 6 jam yg lalu .. hari ni hri jumaat ,, hri ni pelajar asrama dibenarkn pulang oleh kerane asrama ingin digunakan oleh orng lain .. s0 ,, ak p0n EXCITED laa tep0n mk ak kate  minggu ni balik lgi .. minggu lps dh balik ... minggu ni balik agii .. ak bgtau mk ak ,, n mk ak kate .. pukul 12:45 siap2 ... pas tu .. kebetulan hri ni keje sklh BERLAMBAK plakk ,,, kwn ak yg d0k sblh ak ajk d0k dlm kls sampai keje skUl tu siap ,, tpi kn ak dh jnji ngan mk ak k0l 12:45 kene siap ,, s0 .. x dpt la ak siapkn keje sklh tu .. ak p0n balik asrama .. ms0k d0rm ,, tr0s packing baju nk bwk balik umah .. bile dh siap ,,, ak turun pi public nk call mk ak ,,nk tnye dh smpai bl0m? mk ak kate "tunggu je , jap agii mama smpai" jadi ,, tanpa buang masa ,, atau waktu .. ak tr0s berjln menuju ke pagar asrama .. dlm prjlnn tu ,, ak nmpk 'dak tu' dgn kakk kandung die brsembang-sembang ,, klu k0rang nk tau .. 'dak tu' jantina nyer LeLaKi ... dan ,, klu nk tau lgii ak skeeeeee sangat die ... >0ps ! silap ,, ade prkataan trtinggal lps prkataan 'sangat' tu ,, iaitu 'ak skeeeee sngt GANGGU die ,,,hehe =..=< bile ak nmpk 'dak tu' ,, ak wat slumber je la .. TETAPI tidak semena-mena ,,, tetibe BEG yg ak pegang telah 'TER'JATUH di HADAPAN 'DAK TU' ,,, SUMPAH ! AK MALUUU GILEEE TAHAP BABENGG !!!!!!!!!!!! kat mne ak NK LTK mke ak lps ni ??? dh la ak mmg ditakdirkn utk SELALU GANGGU die .. x ke malu ,, klu orng yg selalu kacau seseorang tu tibe2 TERjatuh beg kat dpn die ?? msti dlm hati 'dak tu' brkata:"PADAN MUKE ! TU LAA ,, SELALU SNGT GANGGU AK ,, NI LA AKIBATNYERR " MALU NYERR LAA !! KNP LA BEG TU X JATUH TIME KAT DPN ACIK JAGA KE ,,, DPN SESAPE JE P0N AK X KESAH ,,, TPI KNP MESTI DPN 'DAK TU' ?? KNP ?????????????!!!!!!! ARGHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okayyy ! cukup la luahan perasaan malu ak ni ,,, GuDnIgHt DIARI 2 ~mmmuuahhh !<3

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
MALU BEBbbb !!!
Saturday, October 8, 2011 ★ 3:51 PM │ (0) angels
 assalamualaikum,,
ak sbnrnyer nk cite tntg kejadian maluu yg telah MENIMPA ak ... kejadian ni brlaku kire2 klu dit0lak , tmbh , drb , bahagi ape sume jwpnyerr 6 jam yg lalu .. hari ni hri jumaat ,, hri ni pelajar asrama dibenarkn pulang oleh kerane asrama ingin digunakan oleh orng lain .. s0 ,, ak p0n EXCITED laa tep0n mk ak kate  minggu ni balik lgi .. minggu lps dh balik ... minggu ni balik agii .. ak bgtau mk ak ,, n mk ak kate .. pukul 12:45 siap2 ... pas tu .. kebetulan hri ni keje sklh BERLAMBAK plakk ,,, kwn ak yg d0k sblh ak ajk d0k dlm kls sampai keje skUl tu siap ,, tpi kn ak dh jnji ngan mk ak k0l 12:45 kene siap ,, s0 .. x dpt la ak siapkn keje sklh tu .. ak p0n balik asrama .. ms0k d0rm ,, tr0s packing baju nk bwk balik umah .. bile dh siap ,,, ak turun pi public nk call mk ak ,,nk tnye dh smpai bl0m? mk ak kate "tunggu je , jap agii mama smpai" jadi ,, tanpa buang masa ,, atau waktu .. ak tr0s berjln menuju ke pagar asrama .. dlm prjlnn tu ,, ak nmpk 'dak tu' dgn kakk kandung die brsembang-sembang ,, klu k0rang nk tau .. 'dak tu' jantina nyer LeLaKi ... dan ,, klu nk tau lgii ak skeeeeee sangat die ... >0ps ! silap ,, ade prkataan trtinggal lps prkataan 'sangat' tu ,, iaitu 'ak skeeeee sngt GANGGU die ,,,hehe =..=< bile ak nmpk 'dak tu' ,, ak wat slumber je la .. TETAPI tidak semena-mena ,,, tetibe BEG yg ak pegang telah 'TER'JATUH di HADAPAN 'DAK TU' ,,, SUMPAH ! AK MALUUU GILEEE TAHAP BABENGG !!!!!!!!!!!! kat mne ak NK LTK mke ak lps ni ??? dh la ak mmg ditakdirkn utk SELALU GANGGU die .. x ke malu ,, klu orng yg selalu kacau seseorang tu tibe2 TERjatuh beg kat dpn die ?? msti dlm hati 'dak tu' brkata:"PADAN MUKE ! TU LAA ,, SELALU SNGT GANGGU AK ,, NI LA AKIBATNYERR " MALU NYERR LAA !! KNP LA BEG TU X JATUH TIME KAT DPN ACIK JAGA KE ,,, DPN SESAPE JE P0N AK X KESAH ,,, TPI KNP MESTI DPN 'DAK TU' ?? KNP ?????????????!!!!!!! ARGHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okayyy ! cukup la luahan perasaan malu ak ni ,,, GuDnIgHt DIARI 2 ~mmmuuahhh !<3

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST