Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

hina islam ke ni,,?
Tuesday, November 8, 2011 ★ 12:24 PM │ (0) angels

ini adalah patung lilin di sebuah muzium wax mane tah..

sekali pandang je orang islam dah panas je an..bina pun pns gak first2 tengok..
abng bina ade kat sblh time tuh..
dia cakap atas sekali tu orang yahudi.dia ckp pkaian orng yahudi mmng cmtuu.
bwh yahudi is christian..
bawah sekali yg korang nmpk mmng terang2 ISLAM..

lagi abg bina ckp yahudi berdiri,christian b;diri dgn lutut,islam b'sujud..
skrang kite fikir positif!
yahudi asal ko jumpa tuhan ko,ko berdiri..
tuhan ko tu tak hebat kan!
tu sebab ko pun tak takot ngan tuhan kau.
SI christian tu takut sikit je sbb ko pun cm nk duduk cam nk b'diri..

ALLAH is the most powerful!
 islam takut allah sampai sujud..
SUJUD!
sebab apa islam sujud?
sebab kita takut kat allah yg maha kuasa!
allah ,tiada tuhan selain allah..

so,now ISLAM win!!!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
hina islam ke ni,,?
Tuesday, November 8, 2011 ★ 12:24 PM │ (0) angels

ini adalah patung lilin di sebuah muzium wax mane tah..

sekali pandang je orang islam dah panas je an..bina pun pns gak first2 tengok..
abng bina ade kat sblh time tuh..
dia cakap atas sekali tu orang yahudi.dia ckp pkaian orng yahudi mmng cmtuu.
bwh yahudi is christian..
bawah sekali yg korang nmpk mmng terang2 ISLAM..

lagi abg bina ckp yahudi berdiri,christian b;diri dgn lutut,islam b'sujud..
skrang kite fikir positif!
yahudi asal ko jumpa tuhan ko,ko berdiri..
tuhan ko tu tak hebat kan!
tu sebab ko pun tak takot ngan tuhan kau.
SI christian tu takut sikit je sbb ko pun cm nk duduk cam nk b'diri..

ALLAH is the most powerful!
 islam takut allah sampai sujud..
SUJUD!
sebab apa islam sujud?
sebab kita takut kat allah yg maha kuasa!
allah ,tiada tuhan selain allah..

so,now ISLAM win!!!

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST