Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

malang! -,-
Thursday, November 10, 2011 ★ 4:39 PM │ (0) angels
assalamualaikum,pembuka bicara..
hello, bloggers!

MALANG! 
HARI YANG SANGAT MALANG !!

the story starts cam ni..first of all,exam was over bhaii~
sabtu,ahad,isnin,selasa,rabu bina cuti (raya haJi)
khamis sekolah terus ade hari anugerah/kualiti..so,bina tak tau la result bina..kirenye ni nk buat 'surprise' la ni..

takut sangat ngan result sbb tak nak turun kelas ohh!!
TADAA~ 
today is thursday,
macam biasa pengetua bagi ucapan..dia cakap result tok form 1,2,n 4 tak dapat diberi harini sebab tak cukup masa..

ARGH~
Nasib baik bina dapat pingat 'perak' for kokurikulum..dapat ah gak naik pentas.hehehe..
bina kat depan tangga pentas,tinggal tunggu nama je nak naik
hati ni tak henti2 berdoa-saya takut saya t'jatuh!
~NURSABRINABTMOHDZAILANI!

aduh,boleh plak 'terpele-ot' kat tangga..(nasib baik tak jatuh)
WAAA!!~
saya dengar ade orang gelakkan saya..saya segan~sangat segan~
cover baik punyer,bina selamat turun tangga dari pentas..
nasib baik takde orang tegur lepas bina dah turun..ngee..

doakan result saya 'baik punyer' keyh,
pi blajaq jalan leklok naa~ XD



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
malang! -,-
Thursday, November 10, 2011 ★ 4:39 PM │ (0) angels
assalamualaikum,pembuka bicara..
hello, bloggers!

MALANG! 
HARI YANG SANGAT MALANG !!

the story starts cam ni..first of all,exam was over bhaii~
sabtu,ahad,isnin,selasa,rabu bina cuti (raya haJi)
khamis sekolah terus ade hari anugerah/kualiti..so,bina tak tau la result bina..kirenye ni nk buat 'surprise' la ni..

takut sangat ngan result sbb tak nak turun kelas ohh!!
TADAA~ 
today is thursday,
macam biasa pengetua bagi ucapan..dia cakap result tok form 1,2,n 4 tak dapat diberi harini sebab tak cukup masa..

ARGH~
Nasib baik bina dapat pingat 'perak' for kokurikulum..dapat ah gak naik pentas.hehehe..
bina kat depan tangga pentas,tinggal tunggu nama je nak naik
hati ni tak henti2 berdoa-saya takut saya t'jatuh!
~NURSABRINABTMOHDZAILANI!

aduh,boleh plak 'terpele-ot' kat tangga..(nasib baik tak jatuh)
WAAA!!~
saya dengar ade orang gelakkan saya..saya segan~sangat segan~
cover baik punyer,bina selamat turun tangga dari pentas..
nasib baik takde orang tegur lepas bina dah turun..ngee..

doakan result saya 'baik punyer' keyh,
pi blajaq jalan leklok naa~ XD



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST