Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

N9vEl , n9vel , N0veL !
Monday, November 7, 2011 ★ 1:58 PM │ (0) angels
ermm , , agk2 nyer , , sjk bile ak minat n9vel yerk >? erm , , dulu ak juz' minat komik je ~~ ak minat k0mik sejak bekwn ngan s0rang p0mpuan ni yg brname Anis Suraya , , ak ngan die rapat gIlerr BABENG mcm IsI ngan KuKu . . mse drjh 6 . . . tpi , , lme-kelamaan ak ngan die mule renggang mcm getah yg direnggangkn , sbb ade s0rang p0mpuan ni cbe rampas kwn karib ak , nme  nyer '*******' . msti la kene dirahsiakn ~~ lgp0n kisah lme . . skrng ak ngan anis ok je . . ok ! kite tuka t0pik : ak minat n9vel sejak ak masuk ke alam sklh menengah di SMK Ungku Aziz , sebagai slh se0rang dak kls ELIT >s0ryy arr klu k0rang rse ak ni MEGAH semacm ngan kls ELIT ak tuuh< ak d0k h9stel  , sbb ak dak YYS . . >tau x YYS tu ape : YaYaSan< sblh katil ak , katil Farida Atira . . die ni mmg peminat n9vel , , s0 . . die selalu bace n0vel , , but . . bukn n9vel die . . tpi , , n9vel kwn die . . die ckp 'ak mne ade n0vel sendiri' . . ok la ! abaikn yg tu . . bile ak asyik tng0k die bace n0vel , , ak try ar bce sin0psis cite slh stu n0vel yg die bace , , mse ak bce tu . . hatikU brkate 'hmmm  . . menarik gak erk n0vel ni' n0vel tu brtajuk 'akukah Cinderella itu ?' c0ver buku nyerr cam ni . . . . .

and then , , ak ckp ngan Farida nk lps bce buku tu . . s0 , , ak p0n try la bace . . PERGHH ! awal2 citenyer dh GEMPAK , , mmg interest arrr . . ak p0n mule minat ngan n0vel . . pastu , , pde hri jumaat mlm yg lalu , , ak ngan mak n abg ak pegi TESCO Manjung . . kat sane , ak amik peluang beli n0vel PERTAMA ak . . dlm bnyk2 n9vel kat sne . . hati ak telah TERpaut pde novel yg brtajuk 'SATU-SATUNYA CINTA' . penulisnyer : Hafimi Huzin , , nk tng0k ke c0ver bukunyer ?? cover buku tu cam ni haa ===>


b0le thn arr gakk buku ni . . ak p0n bl0m habis bce agii .. k arr , , that's all i want t0 share with k0rang . . g00dbyE ! ! <3

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
N9vEl , n9vel , N0veL !
Monday, November 7, 2011 ★ 1:58 PM │ (0) angels
ermm , , agk2 nyer , , sjk bile ak minat n9vel yerk >? erm , , dulu ak juz' minat komik je ~~ ak minat k0mik sejak bekwn ngan s0rang p0mpuan ni yg brname Anis Suraya , , ak ngan die rapat gIlerr BABENG mcm IsI ngan KuKu . . mse drjh 6 . . . tpi , , lme-kelamaan ak ngan die mule renggang mcm getah yg direnggangkn , sbb ade s0rang p0mpuan ni cbe rampas kwn karib ak , nme  nyer '*******' . msti la kene dirahsiakn ~~ lgp0n kisah lme . . skrng ak ngan anis ok je . . ok ! kite tuka t0pik : ak minat n9vel sejak ak masuk ke alam sklh menengah di SMK Ungku Aziz , sebagai slh se0rang dak kls ELIT >s0ryy arr klu k0rang rse ak ni MEGAH semacm ngan kls ELIT ak tuuh< ak d0k h9stel  , sbb ak dak YYS . . >tau x YYS tu ape : YaYaSan< sblh katil ak , katil Farida Atira . . die ni mmg peminat n9vel , , s0 . . die selalu bace n0vel , , but . . bukn n9vel die . . tpi , , n9vel kwn die . . die ckp 'ak mne ade n0vel sendiri' . . ok la ! abaikn yg tu . . bile ak asyik tng0k die bace n0vel , , ak try ar bce sin0psis cite slh stu n0vel yg die bace , , mse ak bce tu . . hatikU brkate 'hmmm  . . menarik gak erk n0vel ni' n0vel tu brtajuk 'akukah Cinderella itu ?' c0ver buku nyerr cam ni . . . . .

and then , , ak ckp ngan Farida nk lps bce buku tu . . s0 , , ak p0n try la bace . . PERGHH ! awal2 citenyer dh GEMPAK , , mmg interest arrr . . ak p0n mule minat ngan n0vel . . pastu , , pde hri jumaat mlm yg lalu , , ak ngan mak n abg ak pegi TESCO Manjung . . kat sane , ak amik peluang beli n0vel PERTAMA ak . . dlm bnyk2 n9vel kat sne . . hati ak telah TERpaut pde novel yg brtajuk 'SATU-SATUNYA CINTA' . penulisnyer : Hafimi Huzin , , nk tng0k ke c0ver bukunyer ?? cover buku tu cam ni haa ===>


b0le thn arr gakk buku ni . . ak p0n bl0m habis bce agii .. k arr , , that's all i want t0 share with k0rang . . g00dbyE ! ! <3

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST