Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

1st contest #excited-excited
Thursday, December 8, 2011 ★ 9:49 PM │ (1) angels




 
hello,bloggers!
#sayanakmasukcontest!
ini dia contest PERTAMA pilihan hati..

I'm A SUPER CUTEST BLOG


aduh!cutegila




tadaaa~
walaupun tade la se'cute' mana blog saya kami ney..
tapi... TAK SALAH MENCUBA !!





syarat2 penyertaan yg simple-mimple..
1. like fanpage kak FAZ n kak ERIn *wajib = DAH !!
i belive they will 'like' that page too..
2.follow blog kak FAZ n kak ERIN*wajib = DAH !!
3.tempekkan banner contest kat entries.. = DAH !! yang comey tu la.. 
4.buad satu entry berkenaan contest...= LOADING!! yng korang bace ni laa~
5.printskrin gambar blog..= DAH !!
alamak! 'cute' bhaii~..#cis!
6.tagkan sekurang-kurangnye 2 orang rakan anda n pastikn dia tau yg dia di tag != BAWAH !
7.tinggalkan link anda di blog kak FAZ @ kak ERIN..=kite bubuh link kat 2-2 blog leyh !!
8.tarikh penyertaan..7/12-15/1

Hadiah! wah2..
1st :: necklace-shawl-topup..(nampaknye ,girls je la yg sesuai masuk contest ni )
2nd:: t-shirt-bracelet
3rd::  shawl- clip ribbon
3xsaguhati :: blog review

korang takyah la join erk, sbb kalau korang join camne saya nak menang !
.....
...
..
.
okla,nah amik link ni.. pi la join! >.<
tadelah,tadelah.. klik link di bawah..sila la join ye sayang,intan payung..
rugi siot tak join! =')

kakerin

alamak! disable right click..takyah laa 'new tab'..klik je terus...


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
1st contest #excited-excited
Thursday, December 8, 2011 ★ 9:49 PM │ (1) angels




 
hello,bloggers!
#sayanakmasukcontest!
ini dia contest PERTAMA pilihan hati..

I'm A SUPER CUTEST BLOG


aduh!cutegila




tadaaa~
walaupun tade la se'cute' mana blog saya kami ney..
tapi... TAK SALAH MENCUBA !!





syarat2 penyertaan yg simple-mimple..
1. like fanpage kak FAZ n kak ERIn *wajib = DAH !!
i belive they will 'like' that page too..
2.follow blog kak FAZ n kak ERIN*wajib = DAH !!
3.tempekkan banner contest kat entries.. = DAH !! yang comey tu la.. 
4.buad satu entry berkenaan contest...= LOADING!! yng korang bace ni laa~
5.printskrin gambar blog..= DAH !!
alamak! 'cute' bhaii~..#cis!
6.tagkan sekurang-kurangnye 2 orang rakan anda n pastikn dia tau yg dia di tag != BAWAH !
7.tinggalkan link anda di blog kak FAZ @ kak ERIN..=kite bubuh link kat 2-2 blog leyh !!
8.tarikh penyertaan..7/12-15/1

Hadiah! wah2..
1st :: necklace-shawl-topup..(nampaknye ,girls je la yg sesuai masuk contest ni )
2nd:: t-shirt-bracelet
3rd::  shawl- clip ribbon
3xsaguhati :: blog review

korang takyah la join erk, sbb kalau korang join camne saya nak menang !
.....
...
..
.
okla,nah amik link ni.. pi la join! >.<
tadelah,tadelah.. klik link di bawah..sila la join ye sayang,intan payung..
rugi siot tak join! =')

kakerin

alamak! disable right click..takyah laa 'new tab'..klik je terus...


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST