Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

aku nk maggi perfect
Saturday, December 31, 2011 ★ 8:59 PM │ (0) angels




 
new look of our blog,huh!
mari saya cerita,cite yg agak perh..
buat dlm bentuk dailog boleh?
saya dan my cousin,izlan shah nk masak maggi
yummylicious~
saya nak maggi goreng,dia suka maggi kari..
dia rebus la maggi dia...saya dh siap rebus and tengah tos kan sbb maggi goreng
shah nk masukkan perencah ke dalam kuali dia..


...




shah : akak ni perencah maggi kari ke asal colour lain..?
 
saya dgn confidentnya menjawab

saya: ye la. habis tu?

dia pun masukkan lah perencah tu
saya dah pelik dah ni..asal bau maggi goreng neh?!
dgn sepantas kilatnya saya merampas peket maggi tersebut

......


SHAH!!!!

shah: akak jugak cakap ni maggi kari pnyer perencah,bukan salah shah.

ape yg mmpu saya buat ialah sabar.saya tutup api sambil menjeling ke arahnya.saya amik tempat nk tos tu.ala,yg ade lubang2 tu..sebelum perencah tu sempat menyerap saya tos cpt2.

tapi,wat have i done?!


faham tak ape yg bina nk smpaikn dsini



saya tos maggi tu atas lantai,dan shah gelakgelakgelak,dan saya yg kene lap balik!

akhirnya,maggi saya yg saya dh tos awal2 tadi shah amik masak balik dlm air..
dan saya amik maggi yg tinggi seciput je perencah nya..
sekian,tq kerana jadi tempat luahan perasaan~

saya ngan dia dah okey dah..i mean tak gaduh..but dendam tu still ade..hekhek


Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
aku nk maggi perfect
Saturday, December 31, 2011 ★ 8:59 PM │ (0) angels




 
new look of our blog,huh!
mari saya cerita,cite yg agak perh..
buat dlm bentuk dailog boleh?
saya dan my cousin,izlan shah nk masak maggi
yummylicious~
saya nak maggi goreng,dia suka maggi kari..
dia rebus la maggi dia...saya dh siap rebus and tengah tos kan sbb maggi goreng
shah nk masukkan perencah ke dalam kuali dia..


...




shah : akak ni perencah maggi kari ke asal colour lain..?
 
saya dgn confidentnya menjawab

saya: ye la. habis tu?

dia pun masukkan lah perencah tu
saya dah pelik dah ni..asal bau maggi goreng neh?!
dgn sepantas kilatnya saya merampas peket maggi tersebut

......


SHAH!!!!

shah: akak jugak cakap ni maggi kari pnyer perencah,bukan salah shah.

ape yg mmpu saya buat ialah sabar.saya tutup api sambil menjeling ke arahnya.saya amik tempat nk tos tu.ala,yg ade lubang2 tu..sebelum perencah tu sempat menyerap saya tos cpt2.

tapi,wat have i done?!


faham tak ape yg bina nk smpaikn dsini



saya tos maggi tu atas lantai,dan shah gelakgelakgelak,dan saya yg kene lap balik!

akhirnya,maggi saya yg saya dh tos awal2 tadi shah amik masak balik dlm air..
dan saya amik maggi yg tinggi seciput je perencah nya..
sekian,tq kerana jadi tempat luahan perasaan~

saya ngan dia dah okey dah..i mean tak gaduh..but dendam tu still ade..hekhek


Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST