Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

| DemamDrama [K][O][R][E][A] |
Saturday, December 10, 2011 ★ 8:19 PM │ (0) angels
 [untuk yg bragama ISLAM]
Selamat sejahtera [untuk yg x beragama ISLAM] 
*JapJap , ade ke Follewer yg x ISLAM kat sini ??Lantak kn je laHH*
Seperti yg tertera kat TiTTle tu .. 
Saya dpt rasakn , yg selain saya ,,
ada antara anda-2 ni puNN trkena 
DemamDrama [K][O][R][E][A] 
gak kn ? kn ?
Post kali ni ,, saya `juz nk kasi tau
DramaDrama [K][O][R][E][A] `n Pelakon yg paling saya minat , kat dlm setiap DRAMA 
HAHA : D .

Drama KOREA yg menjadi tempat 'PERTAMA' kat hati saya :






BOYS OVER FLOWER

*act. , gamba tu ,, saya edit sendiri woo ! smart x ?*
Tau laHH x smart ,, jgn arr kutuk-2 . HekHek .
Perghhh !! tntg keBESTsan nya cite ni ,, smpai x TERKATA bhaiii .
[bgi saya laHH]
kat cite ni ,, brjuta-juta titis air mata saya jatuh
d`muka bumi .. [Juta ke ? entaa ]
Haa ! 

Pelakon yang saya 'PALING' saya minat kat dlm B.O.F. :






KIM SANG BUM

dia ni , memainkn watak 'Yi Jung' kat dlm B.O.F. 
cute x ?? cute thp BABENG kn ? kn ?
OitOit ! dia saya punya laHH . Jgn amik tau ! HAHA : D 
k laHH ,, kite pegi ke ==>

Drama KOREA yang menjadi tempat 'KE-2' kat hati saya :






PRINCESS HOURS

klu nk tau ,, bgi saya ,, cite ni lebih kurang cam cite 
Indonesia 'Benci Bilang Cinta' jee . 






Benci Bilang Cinta

saya minat arr gak cite ni ,, tpi x pe ,, abaikn yg ni .
Kite pegi ke agenda seterusnya ,, 

Pelakon yang saya 'PALING' minat kat dlm P.H. :






KIM JEONG HOON

Dia ni memainkn watak 'Prince Yul Goon' .
Hensem x ? Hensem kn ? kn ? kn ?
Saya 'melt' setiap kali tengok die 
SMILE ~~ HoHo .
Ni saya punya gak . Jgn nk GatalGatal amik yee !
HeHe ; ) .
k , k .. yg seterusnya ..

Drama KOREA yang menjadi tempat 'KE-3' kat hati saya :





 
PLAYFUL KISS

hmm ,, saya x nk buang masa ,, 
kita terus ke ==>
Artis yang saya 'PALING' minat kat P.K. :

<act. ,, x de . x de yg 'PALING' saya minat kat Drama ni . 
Hanya minat BiaseBiase je adelahh . Iaitu :
Kim Hyun Joong .
Memainkn watak 'Baek Seung Jo' .
Yg ni ,, klu korang nk amik ,, amik laHH . HEHE .
Rasanya ,, x pyh laHH nk ltk gamba ,, saya yakin ..
mesti ramai antara korang yg knl die ni kn ? kn ? 
: )
seterusnya ,,

Drama KOREA yg menjadi tempat 'KE-4' kat hati saya : 





HE'S BEAUTIFUL

kdng-2 tu ,, saya selalu gak berangan kn ,,
tringin plak nk jdi GoMiNam .
HUHU ..  D`kelilingi oleh lelaki yg ensem-2 .. ; )
*WinkWink*
*BERANGAN - angan jee ,*

Pelakon yg saya 'PALING' minat kat H.B. :





JANG GEUN SUK

si dia ni , memainkn watak utama sebagai 
'Hwang TaeKyung' [Soryy klu slh eje]
sifat die yg cool mmbuat kn saya minat kat die ... HAHA : D
Ni klu nk amik ,, No Hal je .. ; )
Kite kongsi-2 yee . HiHi : 3

Drama KOREA yg menjadi tempat 'KE-5' kat hati saya :





DREAM HIGH

Best tau cite ni ,, 
Kpd sesape yg x prnh tengok ,,
CuTryTengok . ; )

Pelakon yang 'PALING' saya minat kat D.H. :





TAECYEON [2PM]

die ni jadi 'Jin Gook' kat D.H. 
Kpd mereka-2 yg mmg minat 2PM ,
mesti knl kn si TaecYeon ni ??
HUHU . Minat sngt ngan die ~~
selain minat die kat Drama ni ,, saya puNN minat arr gak die kat 2PM .
Hensem x ? Hensem kannnn .. 
Ni x leh amik . : p . HekHek .

p/s :
 Saya tau , kebanyakan DramaDrama kat sini ,, daHH lama kn ? kn ? Nk ckp saya ketinggaln zmn laHH tu .. Saya kisah apa .. JnJi BEST . XP .



<PostByAmiraHuda>

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
| DemamDrama [K][O][R][E][A] |
Saturday, December 10, 2011 ★ 8:19 PM │ (0) angels
 [untuk yg bragama ISLAM]
Selamat sejahtera [untuk yg x beragama ISLAM] 
*JapJap , ade ke Follewer yg x ISLAM kat sini ??Lantak kn je laHH*
Seperti yg tertera kat TiTTle tu .. 
Saya dpt rasakn , yg selain saya ,,
ada antara anda-2 ni puNN trkena 
DemamDrama [K][O][R][E][A] 
gak kn ? kn ?
Post kali ni ,, saya `juz nk kasi tau
DramaDrama [K][O][R][E][A] `n Pelakon yg paling saya minat , kat dlm setiap DRAMA 
HAHA : D .

Drama KOREA yg menjadi tempat 'PERTAMA' kat hati saya :






BOYS OVER FLOWER

*act. , gamba tu ,, saya edit sendiri woo ! smart x ?*
Tau laHH x smart ,, jgn arr kutuk-2 . HekHek .
Perghhh !! tntg keBESTsan nya cite ni ,, smpai x TERKATA bhaiii .
[bgi saya laHH]
kat cite ni ,, brjuta-juta titis air mata saya jatuh
d`muka bumi .. [Juta ke ? entaa ]
Haa ! 

Pelakon yang saya 'PALING' saya minat kat dlm B.O.F. :






KIM SANG BUM

dia ni , memainkn watak 'Yi Jung' kat dlm B.O.F. 
cute x ?? cute thp BABENG kn ? kn ?
OitOit ! dia saya punya laHH . Jgn amik tau ! HAHA : D 
k laHH ,, kite pegi ke ==>

Drama KOREA yang menjadi tempat 'KE-2' kat hati saya :






PRINCESS HOURS

klu nk tau ,, bgi saya ,, cite ni lebih kurang cam cite 
Indonesia 'Benci Bilang Cinta' jee . 






Benci Bilang Cinta

saya minat arr gak cite ni ,, tpi x pe ,, abaikn yg ni .
Kite pegi ke agenda seterusnya ,, 

Pelakon yang saya 'PALING' minat kat dlm P.H. :






KIM JEONG HOON

Dia ni memainkn watak 'Prince Yul Goon' .
Hensem x ? Hensem kn ? kn ? kn ?
Saya 'melt' setiap kali tengok die 
SMILE ~~ HoHo .
Ni saya punya gak . Jgn nk GatalGatal amik yee !
HeHe ; ) .
k , k .. yg seterusnya ..

Drama KOREA yang menjadi tempat 'KE-3' kat hati saya :





 
PLAYFUL KISS

hmm ,, saya x nk buang masa ,, 
kita terus ke ==>
Artis yang saya 'PALING' minat kat P.K. :

<act. ,, x de . x de yg 'PALING' saya minat kat Drama ni . 
Hanya minat BiaseBiase je adelahh . Iaitu :
Kim Hyun Joong .
Memainkn watak 'Baek Seung Jo' .
Yg ni ,, klu korang nk amik ,, amik laHH . HEHE .
Rasanya ,, x pyh laHH nk ltk gamba ,, saya yakin ..
mesti ramai antara korang yg knl die ni kn ? kn ? 
: )
seterusnya ,,

Drama KOREA yg menjadi tempat 'KE-4' kat hati saya : 





HE'S BEAUTIFUL

kdng-2 tu ,, saya selalu gak berangan kn ,,
tringin plak nk jdi GoMiNam .
HUHU ..  D`kelilingi oleh lelaki yg ensem-2 .. ; )
*WinkWink*
*BERANGAN - angan jee ,*

Pelakon yg saya 'PALING' minat kat H.B. :





JANG GEUN SUK

si dia ni , memainkn watak utama sebagai 
'Hwang TaeKyung' [Soryy klu slh eje]
sifat die yg cool mmbuat kn saya minat kat die ... HAHA : D
Ni klu nk amik ,, No Hal je .. ; )
Kite kongsi-2 yee . HiHi : 3

Drama KOREA yg menjadi tempat 'KE-5' kat hati saya :





DREAM HIGH

Best tau cite ni ,, 
Kpd sesape yg x prnh tengok ,,
CuTryTengok . ; )

Pelakon yang 'PALING' saya minat kat D.H. :





TAECYEON [2PM]

die ni jadi 'Jin Gook' kat D.H. 
Kpd mereka-2 yg mmg minat 2PM ,
mesti knl kn si TaecYeon ni ??
HUHU . Minat sngt ngan die ~~
selain minat die kat Drama ni ,, saya puNN minat arr gak die kat 2PM .
Hensem x ? Hensem kannnn .. 
Ni x leh amik . : p . HekHek .

p/s :
 Saya tau , kebanyakan DramaDrama kat sini ,, daHH lama kn ? kn ? Nk ckp saya ketinggaln zmn laHH tu .. Saya kisah apa .. JnJi BEST . XP .



<PostByAmiraHuda>

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST