Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Fly to Bukit Malawati , Kuala Selangor , Selangor .
Tuesday, December 6, 2011 ★ 5:31 PM │ (0) angels
 ,
Selamat sejahtera &
Salam 1 MALAYSIA . 
<H-A-H-A , TERbajet plakk . *Lnx laHH , ak kesah ape*>

Actually , saya x 'Fly' puNN . Naik kereta laHH kn ? kn ?
Saya gi ngan keluarga . Keluarga ke ? act. ngan mak saya , kwn mak saya `n ank kwn mk sye jee . : (
Sbb abg-2 saya sume s-i-b-u-k . Sedih kuDD . 
X pe laHH , pndai-2 laHH saya ceria kn diri . HikHik : 3
Haa !! korang lak ,, x gi mane-2 ke HOLIDAY ni ? HAHA : D 
Hmm ,, masa bace Title kat ats tu mesti ade antara k0rang pikir cam ni 
<"Elehh ~~ Kuala Selangor je pun ~~">
Btul x ? Btul kn ? kn ?
hmm ,, 'je pun' x  'je pun' ,, jnji adela gak kuar umah . Tol dak ? HeHe .
X pe pape puNN yg menarik time gi sane . LgipuNN saya daaa' gi sane bnyk kali . 
*Haa ! mule laHH batak .*
X laHH , saya x batak puNN ~ Hanya bgitau laHH . : )
Biase arr kn ,, lau gi sane ,, biase nyerr , 
Bukit Malawati [B.M.] laHH jdi sasarn , kn ? kn ? 
Enta .. act. ade ape je kat sne ? Ade 'kwn-2' kauOrng je laHH . 
TupTup ! *Kwn-2 kauOrng , kwn-2 saya juga kn ? kn ?* HaHa : D



*JgnLaaAmikAty . SayaGurau-2Je .* 
Sblum pegii B.M. ,, kit0rang gi Tesco arr dulu . Curi brng-2 yg ptUt . kn ? kn ?



HeHe , : 3 . X curi laHH , OpKos laHH beli . 
*HeyHey ! x kn laHH , mke 'suci' cam saya nii naa' mencuri*
<'suci' laHH sngt ~~ XP>
Haa ! korang phm-2 je laHH . 'Kwn-2' kauOrng tu mke x 'suci' ,, so ,, 
PandaiLahhMencuriMknn . 
Teruk btOl laHH .
Mak saya puNN satuuu , dah tau 'cam tu' ,, die bwk mknn-2 `n minuman-2 
kat B.M. ,, huh ! ak ckp dlm aty 
'Mmg cari 'NAHAS' laHH jwb nyer~'
Saya turun dari 'kenderaan' yg bwk kitUrang ,, 
`n then ,, terus kene kejar ngan 'kwn-2' kauOrang . HaHaHa : D . 
*Ia ! SayaTipu*
Saya `n mak `n kwn mak saya `n ank kwn mk saya , terus laHH gi kat meriam-2 'pameran' ,


 
Bl0m sempat tengOk pape ,, tetibe , slh seUrang 'kwn' kauOrang 
menarik plastik yg mengandungi air vitagen ,  DLL yg masih baru d`beli di Tesco .


HAHA : D . Selamat arr bukn air vitagen saya ,, tpi , kepunyaan ank kwn mak saya .
Sian diee ,, 
Tpi ,, yg dahsyat tuu , 'Haiwan' yg menarik vitagen tuu ,
BERJAYA membuka air vitagen warne Hijau , dan BERJAYA minum
'SEPERTI MANUSIA' ~ Ahh ! excited teng0k 'Haiwan' tu minum . 
*Sian , tu sian arr gak at ank die tuu , tpi , ade ke patUt mulut jht sye ckp :
[PdnMke] . x ptUt - x ptUt .*
Haa ! sbnrnyer ,, ade s0rang mamat cina ni , 
jdi 'HerO' bhaii . Kn saya ckp dlm plastik tu ade DLL kn ?
HerO tu dpt kn DLL tuu . HuHu . Tpiii , 
terlps plak vitagen tuu . HakHak : D
PasTu , yg bgOz nyerr , die ckp 
'Maap laHH , x dpt slmtkn vitagen tuu .'
Ohh ! baik nyerr aty diee . HeHe . : 3
Ok . And then ,, sblUm balik ,, kitUrang menunggu 'kenderaan' utk menjemput .
Semasa dOk , menunggu , menunggu , `n menunggu ,
Klu orng putih kate ~ waiting , punye waiting .
Tetibe 'seekOr' hamba Allah ni ,, 
dtg mendekati saya tanpa saya menyedari *sbb tgh leka , waiting*
hamba Allah ni ,, mencuri air Bliss saya berperisa StrawBerry 
<MyFevret wOO . . .>
SedeyHH nyerr !! Waaaa  !
Tu laHH padahnyerr sbb saya ckp [PdnMke] kat ank kwn mak saya tuu .
: ' (
Yg dahsyat kali nii , hamba Allah tuu ,, 
bukk botol Bliss tu dri blkg ,, bukn dri penutup bOtOl tu .
Kelakar laHH ak tengOk telatah 'kwn-2' kauOrng ni . HeHe ; 3
Ok laHH , sory bazirkn masa kauOrng ngan Post yg
PnjngLebar cam ni .. 
PapepuNN , THANKS sbb sudi bace . Syg saya diberikn kpd mereka
yg bace Post ni jee . Yg lain x leh XP . HakHak : D .
KBhaiii ~~ <3^_^ 

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Fly to Bukit Malawati , Kuala Selangor , Selangor .
Tuesday, December 6, 2011 ★ 5:31 PM │ (0) angels
 ,
Selamat sejahtera &
Salam 1 MALAYSIA . 
<H-A-H-A , TERbajet plakk . *Lnx laHH , ak kesah ape*>

Actually , saya x 'Fly' puNN . Naik kereta laHH kn ? kn ?
Saya gi ngan keluarga . Keluarga ke ? act. ngan mak saya , kwn mak saya `n ank kwn mk sye jee . : (
Sbb abg-2 saya sume s-i-b-u-k . Sedih kuDD . 
X pe laHH , pndai-2 laHH saya ceria kn diri . HikHik : 3
Haa !! korang lak ,, x gi mane-2 ke HOLIDAY ni ? HAHA : D 
Hmm ,, masa bace Title kat ats tu mesti ade antara k0rang pikir cam ni 
<"Elehh ~~ Kuala Selangor je pun ~~">
Btul x ? Btul kn ? kn ?
hmm ,, 'je pun' x  'je pun' ,, jnji adela gak kuar umah . Tol dak ? HeHe .
X pe pape puNN yg menarik time gi sane . LgipuNN saya daaa' gi sane bnyk kali . 
*Haa ! mule laHH batak .*
X laHH , saya x batak puNN ~ Hanya bgitau laHH . : )
Biase arr kn ,, lau gi sane ,, biase nyerr , 
Bukit Malawati [B.M.] laHH jdi sasarn , kn ? kn ? 
Enta .. act. ade ape je kat sne ? Ade 'kwn-2' kauOrng je laHH . 
TupTup ! *Kwn-2 kauOrng , kwn-2 saya juga kn ? kn ?* HaHa : D



*JgnLaaAmikAty . SayaGurau-2Je .* 
Sblum pegii B.M. ,, kit0rang gi Tesco arr dulu . Curi brng-2 yg ptUt . kn ? kn ?



HeHe , : 3 . X curi laHH , OpKos laHH beli . 
*HeyHey ! x kn laHH , mke 'suci' cam saya nii naa' mencuri*
<'suci' laHH sngt ~~ XP>
Haa ! korang phm-2 je laHH . 'Kwn-2' kauOrng tu mke x 'suci' ,, so ,, 
PandaiLahhMencuriMknn . 
Teruk btOl laHH .
Mak saya puNN satuuu , dah tau 'cam tu' ,, die bwk mknn-2 `n minuman-2 
kat B.M. ,, huh ! ak ckp dlm aty 
'Mmg cari 'NAHAS' laHH jwb nyer~'
Saya turun dari 'kenderaan' yg bwk kitUrang ,, 
`n then ,, terus kene kejar ngan 'kwn-2' kauOrang . HaHaHa : D . 
*Ia ! SayaTipu*
Saya `n mak `n kwn mak saya `n ank kwn mk saya , terus laHH gi kat meriam-2 'pameran' ,


 
Bl0m sempat tengOk pape ,, tetibe , slh seUrang 'kwn' kauOrang 
menarik plastik yg mengandungi air vitagen ,  DLL yg masih baru d`beli di Tesco .


HAHA : D . Selamat arr bukn air vitagen saya ,, tpi , kepunyaan ank kwn mak saya .
Sian diee ,, 
Tpi ,, yg dahsyat tuu , 'Haiwan' yg menarik vitagen tuu ,
BERJAYA membuka air vitagen warne Hijau , dan BERJAYA minum
'SEPERTI MANUSIA' ~ Ahh ! excited teng0k 'Haiwan' tu minum . 
*Sian , tu sian arr gak at ank die tuu , tpi , ade ke patUt mulut jht sye ckp :
[PdnMke] . x ptUt - x ptUt .*
Haa ! sbnrnyer ,, ade s0rang mamat cina ni , 
jdi 'HerO' bhaii . Kn saya ckp dlm plastik tu ade DLL kn ?
HerO tu dpt kn DLL tuu . HuHu . Tpiii , 
terlps plak vitagen tuu . HakHak : D
PasTu , yg bgOz nyerr , die ckp 
'Maap laHH , x dpt slmtkn vitagen tuu .'
Ohh ! baik nyerr aty diee . HeHe . : 3
Ok . And then ,, sblUm balik ,, kitUrang menunggu 'kenderaan' utk menjemput .
Semasa dOk , menunggu , menunggu , `n menunggu ,
Klu orng putih kate ~ waiting , punye waiting .
Tetibe 'seekOr' hamba Allah ni ,, 
dtg mendekati saya tanpa saya menyedari *sbb tgh leka , waiting*
hamba Allah ni ,, mencuri air Bliss saya berperisa StrawBerry 
<MyFevret wOO . . .>
SedeyHH nyerr !! Waaaa  !
Tu laHH padahnyerr sbb saya ckp [PdnMke] kat ank kwn mak saya tuu .
: ' (
Yg dahsyat kali nii , hamba Allah tuu ,, 
bukk botol Bliss tu dri blkg ,, bukn dri penutup bOtOl tu .
Kelakar laHH ak tengOk telatah 'kwn-2' kauOrng ni . HeHe ; 3
Ok laHH , sory bazirkn masa kauOrng ngan Post yg
PnjngLebar cam ni .. 
PapepuNN , THANKS sbb sudi bace . Syg saya diberikn kpd mereka
yg bace Post ni jee . Yg lain x leh XP . HakHak : D .
KBhaiii ~~ <3^_^ 

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST