Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Kene Balik Rumah Ke-2 =..=
Monday, January 2, 2012 ★ 10:12 AM │ (0) angels

Kay , kay . About the new look kat blog ,,,
secara HONEST nyaaa , mmg x de kene mengene ngan saya ,
sbb saya mmg x reti langsung tntg nk buat 'itu ini' kat blog .
Semuanyaa , d`uruskn oleh BinAida . 
Kay , STOP ! 
saya bukn nk cer. tntg tu . 
Juz` nk luahkn kesedihan sbb . . . . . 
CUTI DAH NAK HABIS !!!
Saya kene balik rumah ke-2 saya iaitu 
==.== HoStEl ==.==
Kene buaTT mcm-2 pesediaan . *menyampah*
Menyampah x menyampah , pegi , TETAP pegi .
Korang semua , saya x berapa semangat laHH nk gi skul .
Kpd sesape yg mmg excited `n semangat gilerr nk 
`COME BACK TO SCHOOL
tuu , bagi laH c-kit semangat korang kat saya .
saya puNN nk semangat-2 gak gi skul . : (
Harap-2 dpt laHH capai azam tahun ni .
Ops ! bukan AZAM Idola Kecil yg KiutMiut tuu . 
Tapi azam tahun baru . HekHek ; ) .
Hmmm .. rasanyaa , tu je kuDD .
Pnjng x ? Pendek sngt ke ?
Tak kesah laHH . TQ kepada mereka-2 yg sudi mmbaca . 
 ! SyGkOrAnG !

p/s : Kepada Nur Sabrina Zailani & Zee Aida , saya ingin mengucapkn ,, ~Selamat Tinggal Kawanku~~
Ak akn merindui korang gierr-2 !! : ''' ( -nangis- ByeBye !! TakeCare erk , korang !  

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Kene Balik Rumah Ke-2 =..=
Monday, January 2, 2012 ★ 10:12 AM │ (0) angels

Kay , kay . About the new look kat blog ,,,
secara HONEST nyaaa , mmg x de kene mengene ngan saya ,
sbb saya mmg x reti langsung tntg nk buat 'itu ini' kat blog .
Semuanyaa , d`uruskn oleh BinAida . 
Kay , STOP ! 
saya bukn nk cer. tntg tu . 
Juz` nk luahkn kesedihan sbb . . . . . 
CUTI DAH NAK HABIS !!!
Saya kene balik rumah ke-2 saya iaitu 
==.== HoStEl ==.==
Kene buaTT mcm-2 pesediaan . *menyampah*
Menyampah x menyampah , pegi , TETAP pegi .
Korang semua , saya x berapa semangat laHH nk gi skul .
Kpd sesape yg mmg excited `n semangat gilerr nk 
`COME BACK TO SCHOOL
tuu , bagi laH c-kit semangat korang kat saya .
saya puNN nk semangat-2 gak gi skul . : (
Harap-2 dpt laHH capai azam tahun ni .
Ops ! bukan AZAM Idola Kecil yg KiutMiut tuu . 
Tapi azam tahun baru . HekHek ; ) .
Hmmm .. rasanyaa , tu je kuDD .
Pnjng x ? Pendek sngt ke ?
Tak kesah laHH . TQ kepada mereka-2 yg sudi mmbaca . 
 ! SyGkOrAnG !

p/s : Kepada Nur Sabrina Zailani & Zee Aida , saya ingin mengucapkn ,, ~Selamat Tinggal Kawanku~~
Ak akn merindui korang gierr-2 !! : ''' ( -nangis- ByeBye !! TakeCare erk , korang !  

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST