Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN
Sunday, January 1, 2012 ★ 9:30 PM │ (3) angels






 

saya nk join new year giveaway,boleh?
zee baru je join end year giveaway...
kini,giliran saya pula try nasib..








jom la join ramai2,baru meriah !
mari kita sembang pasal syarat2nya pula..

1.anda mesti lah warganeraga malaysia.sya orang malaysia bukk,ngak percaya?mau lihat i/c saya?! XD

2.follow blog nabilamars and cik eryn..nk proof? nah amik..

ni nabilamars punya blog..
ni cik eryn punyer..





3. Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN" dalam entry tu,letakkan banner yg 'bina tak reti buat tu'.yg atas skali tu..

4.Tag sekurang-kurangnya 2 org . pasti kan mereka tahu
 
#kak yizz
#maisarah

5.,copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Eryn/NabilaMars .
 
Hadiahnye menggoda bina ~
  
1 x vintage necklace.nak!!
 
1 x stripe t-shirt.cantik~nak!!
 
1 x inner bawal.nak!!
 
1 x short dress.nak!!
 
3 x baucer RM15.kalau dpt baucher ni,sumpah taktau nk buat ape =..=
 
3 x lens by shop lenz home.bina tak suka lens,tp kalau dpt bina nk kasi zee aida(pemilik blogni jgk) sbb dia suka!
 
2 x lens , 2 x casing by all type lens.zee i'll give u.seriously
 
2 x Shawl =D
 

2 x baucer RM 5.00

2 x baucer RM 10.00

1 x cotton shawl =D
2 x aksesori..nak!!
2 x praline 15 cavity.nmpk mcm choclate~
1 x specs.serius nak !

3 x keychain..nak!!

20pcs Hijab Pin Mix Pattern(1 pemenang) - Kitty Shawl .i want !
1 x gif header / 1 x header  ..Sape tanak dpt header free~




and actually hadiah akan bertambah kalau rmai yg sertai..so,jum la~
tamat..





nape ?tergoda jgak ke..silalah join klik banner or sini





 
 




Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN
Sunday, January 1, 2012 ★ 9:30 PM │ (3) angels






 

saya nk join new year giveaway,boleh?
zee baru je join end year giveaway...
kini,giliran saya pula try nasib..








jom la join ramai2,baru meriah !
mari kita sembang pasal syarat2nya pula..

1.anda mesti lah warganeraga malaysia.sya orang malaysia bukk,ngak percaya?mau lihat i/c saya?! XD

2.follow blog nabilamars and cik eryn..nk proof? nah amik..

ni nabilamars punya blog..
ni cik eryn punyer..





3. Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN" dalam entry tu,letakkan banner yg 'bina tak reti buat tu'.yg atas skali tu..

4.Tag sekurang-kurangnya 2 org . pasti kan mereka tahu
 
#kak yizz
#maisarah

5.,copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Eryn/NabilaMars .
 
Hadiahnye menggoda bina ~
  
1 x vintage necklace.nak!!
 
1 x stripe t-shirt.cantik~nak!!
 
1 x inner bawal.nak!!
 
1 x short dress.nak!!
 
3 x baucer RM15.kalau dpt baucher ni,sumpah taktau nk buat ape =..=
 
3 x lens by shop lenz home.bina tak suka lens,tp kalau dpt bina nk kasi zee aida(pemilik blogni jgk) sbb dia suka!
 
2 x lens , 2 x casing by all type lens.zee i'll give u.seriously
 
2 x Shawl =D
 

2 x baucer RM 5.00

2 x baucer RM 10.00

1 x cotton shawl =D
2 x aksesori..nak!!
2 x praline 15 cavity.nmpk mcm choclate~
1 x specs.serius nak !

3 x keychain..nak!!

20pcs Hijab Pin Mix Pattern(1 pemenang) - Kitty Shawl .i want !
1 x gif header / 1 x header  ..Sape tanak dpt header free~




and actually hadiah akan bertambah kalau rmai yg sertai..so,jum la~
tamat..





nape ?tergoda jgak ke..silalah join klik banner or sini





 
 




Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST