Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Ratu and Queen's first giveaway..
Wednesday, February 1, 2012 ★ 9:49 PM │ (4) angels



hello,peeps..
peeps??(taktau pun maksud sebenar dier)..tapi cute..PEEPS~
ngantuk laaah buat hwork,tapi bila bkk blog hilang terus..lagi2 nmpk GA
inilah yang dinamakan nafsu~(is it right)

well,kami ni tak penah lagi berjaya mndapat hadiah dari name2 GA..ala,join pun baru dua tiga je.. so,now another GA, bebs!


saya tak reti kot nak buat camney..



main penaja *acece :http://www.raudhahshawlstore.com/

mari2 kita story2 pasai syarat-syarat nyah..
 
1.follow blog queen and ratu 
proof?
 

QUEEN punyar


Ratu punyarr


2.buat satu entry tentang GA neyy
 
3.letak banner n linkkan ke entry ini

4.tag 3 blogger lain..
# kak yizz
#maisara
#abangku naqib

Hadiah dia memang daaaaa BOOM! for me larrr..

5.follow blog herba tihara
proof?
 


 

6.tingglkn link entry di ruang komen..

SIMPLE RIGHT!~
 
kita juga diwajibkan menge-like fanpage penaja,follow blog mereka or anything..
ala,bukan susah pun...

hey,GA ni di buat hari ni tahuu! 1/2/2012(1.2.12)

k lah, thats all..tata..
saya nk pi like fanpage2 mereka tu~
assalamualaikum..
btw,join la jumm!~
 
note: yg like,add fb sponser tu saya sorang je,sbb aida n mira tak ikut GA ni..
*aida n mira juga tuan belog neyh.
www.facebook.com/nursabrinazailani





Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Ratu and Queen's first giveaway..
Wednesday, February 1, 2012 ★ 9:49 PM │ (4) angels



hello,peeps..
peeps??(taktau pun maksud sebenar dier)..tapi cute..PEEPS~
ngantuk laaah buat hwork,tapi bila bkk blog hilang terus..lagi2 nmpk GA
inilah yang dinamakan nafsu~(is it right)

well,kami ni tak penah lagi berjaya mndapat hadiah dari name2 GA..ala,join pun baru dua tiga je.. so,now another GA, bebs!


saya tak reti kot nak buat camney..



main penaja *acece :http://www.raudhahshawlstore.com/

mari2 kita story2 pasai syarat-syarat nyah..
 
1.follow blog queen and ratu 
proof?
 

QUEEN punyar


Ratu punyarr


2.buat satu entry tentang GA neyy
 
3.letak banner n linkkan ke entry ini

4.tag 3 blogger lain..
# kak yizz
#maisara
#abangku naqib

Hadiah dia memang daaaaa BOOM! for me larrr..

5.follow blog herba tihara
proof?
 


 

6.tingglkn link entry di ruang komen..

SIMPLE RIGHT!~
 
kita juga diwajibkan menge-like fanpage penaja,follow blog mereka or anything..
ala,bukan susah pun...

hey,GA ni di buat hari ni tahuu! 1/2/2012(1.2.12)

k lah, thats all..tata..
saya nk pi like fanpage2 mereka tu~
assalamualaikum..
btw,join la jumm!~
 
note: yg like,add fb sponser tu saya sorang je,sbb aida n mira tak ikut GA ni..
*aida n mira juga tuan belog neyh.
www.facebook.com/nursabrinazailani





Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST