Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

CerPenBen
Sunday, June 3, 2012 ★ 5:22 PM │ (0) angels



Eh , eh . Minatang ape plakk 'CerPenBen' tu ?
CerPenBen brmksud Cerita Pendek Benar .
HEHE : 3 .
Cerita Pendek ape yg nk di kasi tao ni ?
Cam ni cita nya , tadi lyn Video EXO-K History + Mama @ Inkigayo .
X knl EXO-K ke ? Diorang puN mmg baru lagi di industri music ni . 
Ni gambar dorang :


Dorang dari mne ? Cu teliti btol-2 pic dorang ni . Mcm orng pe ?
Orng asli ? Sah kene cek mata . Dorang ni dri KOREA . From SMTOWN entertainment : )
Nk tengok ke video tersebut ?
Lyn sajaa---- ; )



Tgh dok lyn tu , smpai satu part kat lagu MAMA ,
Mak Aih ! GEMPAK gilerrrrr arrrr dorang ni ~!!!! Tu yg mule FALL IN LOVE
ngan dorang !! WAH--- X D
So , bile da lyn tu , nak komen kat bwh tu ,
Taukan kat YouTube ade tmpt komen kat bwh ? HikHik : 3
Nk tao ape yg saye komen .
6 huruf 1 perkataan bersama beberapa tanda seru (!) .
Iaitu ,,,,,,,

GEMPAK!!!!!!!

pas tu publish arr , bile pikir-2 balik ,
''asal ak komen 'gempak' plakk ni ? Ingat ni video melayu ke ? Ni Korea lah !
Confirm x de spe phm . HOHO O.o . Lantak lah''
So , since now , that word still there . HakHak : D .
KBaii . Tu je yg nk di kongsi bersama . THANKSZ READ ; )


#Kadang-2 rase lagu MAMA EXO-K tu suitable with my MOM . HahHah : D . Hape la mean of MAMA dlm bhs Korea ek ? HikHik : 3#

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
CerPenBen
Sunday, June 3, 2012 ★ 5:22 PM │ (0) angels



Eh , eh . Minatang ape plakk 'CerPenBen' tu ?
CerPenBen brmksud Cerita Pendek Benar .
HEHE : 3 .
Cerita Pendek ape yg nk di kasi tao ni ?
Cam ni cita nya , tadi lyn Video EXO-K History + Mama @ Inkigayo .
X knl EXO-K ke ? Diorang puN mmg baru lagi di industri music ni . 
Ni gambar dorang :


Dorang dari mne ? Cu teliti btol-2 pic dorang ni . Mcm orng pe ?
Orng asli ? Sah kene cek mata . Dorang ni dri KOREA . From SMTOWN entertainment : )
Nk tengok ke video tersebut ?
Lyn sajaa---- ; )

http://www.youtube.com/watch?v=o4fk_6sJAcE


Tgh dok lyn tu , smpai satu part kat lagu MAMA ,
Mak Aih ! GEMPAK gilerrrrr arrrr dorang ni ~!!!! Tu yg mule FALL IN LOVE
ngan dorang !! WAH--- X D
So , bile da lyn tu , nak komen kat bwh tu ,
Taukan kat YouTube ade tmpt komen kat bwh ? HikHik : 3
Nk tao ape yg saye komen .
6 huruf 1 perkataan bersama beberapa tanda seru (!) .
Iaitu ,,,,,,,

GEMPAK!!!!!!!

pas tu publish arr , bile pikir-2 balik ,
''asal ak komen 'gempak' plakk ni ? Ingat ni video melayu ke ? Ni Korea lah !
Confirm x de spe phm . HOHO O.o . Lantak lah''
So , since now , that word still there . HakHak : D .
KBaii . Tu je yg nk di kongsi bersama . THANKSZ READ ; )


#Kadang-2 rase lagu MAMA EXO-K tu suitable with my MOM . HahHah : D . Hape la mean of MAMA dlm bhs Korea ek ? HikHik : 3#

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST