Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Kau silap tarikh la JB !
Sunday, June 24, 2012 ★ 12:50 PM │ (0) angels

 
 
Sebuk je la Justin Bibir Bieber ni nak LIVE at Malaysia .
 
 
*Bajet arr muke kau . Ak suke kau yg dulu Justin . : ' )
 
Kay . LIVE kat Malaysia toh , ak bole terime ,
tapi , tarik 14 JULY ko punyer LIVE tu yg ak x leh terima !
Itu tarikh keramat ak lahir kat dunia ni tao !
Haihh--'
Nanti sume gi consert ko , spe nk gi party befday ak ?
Hmm .....
Ak buat party kat consert ko la , JB . Bole ?
Bole x bole , ak kesah ape . AHAX !
KayGurau . 
X de maknenye ak nk buat party bagai . 
Waste my time , u know ?
Enough la klu ade orng bagi hadiah .
HOHO O.o
 
#p/s : Nanti tarikh 14 JULY , wish arr befday ak . Ahakx ! Gurau . Ak x tipu ye hari jadi ak 14 JULY . : )
 KayBaii--' . THANKSZ READ , FRIENDS : ]

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Kau silap tarikh la JB !
Sunday, June 24, 2012 ★ 12:50 PM │ (0) angels

 
 
Sebuk je la Justin Bibir Bieber ni nak LIVE at Malaysia .
 
 
*Bajet arr muke kau . Ak suke kau yg dulu Justin . : ' )
 
Kay . LIVE kat Malaysia toh , ak bole terime ,
tapi , tarik 14 JULY ko punyer LIVE tu yg ak x leh terima !
Itu tarikh keramat ak lahir kat dunia ni tao !
Haihh--'
Nanti sume gi consert ko , spe nk gi party befday ak ?
Hmm .....
Ak buat party kat consert ko la , JB . Bole ?
Bole x bole , ak kesah ape . AHAX !
KayGurau . 
X de maknenye ak nk buat party bagai . 
Waste my time , u know ?
Enough la klu ade orng bagi hadiah .
HOHO O.o
 
#p/s : Nanti tarikh 14 JULY , wish arr befday ak . Ahakx ! Gurau . Ak x tipu ye hari jadi ak 14 JULY . : )
 KayBaii--' . THANKSZ READ , FRIENDS : ]

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST