Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Sah ! Malang x berbau . Aihh--'
Sunday, June 24, 2012 ★ 10:05 AM │ (0) angels

 
 
Hari ni Ahad . And , hari ni kene balek hostel . 
BAHAGIAnyaa--'
Ok , nak cer. tntg nasib-2 malang yg berlaku time SUKANTARA at SUA 
pade beberape hari yg lalu .
Mula-2 time latihan sukantara , ade latihan acara lompat jauh berdiri , 

 
Yg ni rupa orng gile lompat jauh berdiri . Tapi yg sure nye , that's not me : )
 
Ok , back to the story mory . 
Time turn ak nk jump , ak agk x ready . 
Tapi , nak buad cam ne , REDAH je la .
And then , I'm JUMP !
Tup ! !
Amek kau , tudung ku tercabut weh--'
T E T A P I ,
Selamat laH , ak ulangi , SELAMAT laH , 
x de dak laki yg perasan , klu x ,
confirm , 7 keturunan ak shy weh--'
Rase mcm nk sarung kepala ngan guni yg digunakn time lari dlm guni .
 
 
 Alolo~ cutenya adik ni . Ni bukn adik ak : ) 
 
Kay abaikn .
Yg tu satu cite yg malang , esok nyer plakk , time sukantara betul-2 ,
before run 100 m , 
ak berdoa agr x jatuh time lari , tapi klu jatuh gak , ak hrp x ramai yg prsn : ]
Pas  tu , time lari , 4 or 5 langkah ,
GEDEBUKK !
Lagi satu malang x berbao menimpa , 
Ak jatuh weh--' 
ARGHHH !!!!
'Happy' nya life ak mengenangkn 2 hari berturut-turut ak ditimpa malang . : [
>_<
 
 Ni not me : ) (>.<)
 
Klu tadi ak feel mcm nk sarung kepala ngan guni , kali ni rase mcm 
nak naek aeroplane and fly to Korea , jumpa husband ak 
iaitu 
 
  Kyuhyun ohppa !!!
Nak ngadu kat dia . 
*Aihh--' , stop berangan lah*
 
Ni pun save ar gak sbb ramai gak x perasan ak fall , juz' beberapa kwn ak je yg prsn .
Malu seh gue . . . Haa! Kan INDO dah kuar .
Kay la BYE : )
THANKS READ FRIENDS ; ] 
 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Sah ! Malang x berbau . Aihh--'
Sunday, June 24, 2012 ★ 10:05 AM │ (0) angels

 
 
Hari ni Ahad . And , hari ni kene balek hostel . 
BAHAGIAnyaa--'
Ok , nak cer. tntg nasib-2 malang yg berlaku time SUKANTARA at SUA 
pade beberape hari yg lalu .
Mula-2 time latihan sukantara , ade latihan acara lompat jauh berdiri , 

 
Yg ni rupa orng gile lompat jauh berdiri . Tapi yg sure nye , that's not me : )
 
Ok , back to the story mory . 
Time turn ak nk jump , ak agk x ready . 
Tapi , nak buad cam ne , REDAH je la .
And then , I'm JUMP !
Tup ! !
Amek kau , tudung ku tercabut weh--'
T E T A P I ,
Selamat laH , ak ulangi , SELAMAT laH , 
x de dak laki yg perasan , klu x ,
confirm , 7 keturunan ak shy weh--'
Rase mcm nk sarung kepala ngan guni yg digunakn time lari dlm guni .
 
 
 Alolo~ cutenya adik ni . Ni bukn adik ak : ) 
 
Kay abaikn .
Yg tu satu cite yg malang , esok nyer plakk , time sukantara betul-2 ,
before run 100 m , 
ak berdoa agr x jatuh time lari , tapi klu jatuh gak , ak hrp x ramai yg prsn : ]
Pas  tu , time lari , 4 or 5 langkah ,
GEDEBUKK !
Lagi satu malang x berbao menimpa , 
Ak jatuh weh--' 
ARGHHH !!!!
'Happy' nya life ak mengenangkn 2 hari berturut-turut ak ditimpa malang . : [
>_<
 
 Ni not me : ) (>.<)
 
Klu tadi ak feel mcm nk sarung kepala ngan guni , kali ni rase mcm 
nak naek aeroplane and fly to Korea , jumpa husband ak 
iaitu 
 
  Kyuhyun ohppa !!!
Nak ngadu kat dia . 
*Aihh--' , stop berangan lah*
 
Ni pun save ar gak sbb ramai gak x perasan ak fall , juz' beberapa kwn ak je yg prsn .
Malu seh gue . . . Haa! Kan INDO dah kuar .
Kay la BYE : )
THANKS READ FRIENDS ; ] 
 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST