Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

# Selamat Hari Raya , Maaf Zahir Batin yaa suma . . . #
Thursday, August 16, 2012 ★ 7:02 PM │ (0) angels
 
 
Fakta :
Syawal dah nak menjelma ! ! !
Wow , wow . X pyh nk excited sngt la kan ?
Awk toh dah tua , x de nya ade yg nk bagi duet raya .
Tua kaa ? Baru 14 tahun . Heh*
Ngee . . . sayo - wakil dri GTD mohon maap lah 
sebab , , da lame gile x post pape .
Da nk besarang blog ni ak tengok . Eishh-3 .
 
 
Faktor-2 da lame x post pape :

1. Sayo dok asrama .
2. Aida n Bina busy ngan keje sklh bagai--'
3. Sifat mls wujud dlm diri kitorang be-3 . *Heh
4. Lu Pikir la sndiri . Assalamualaikum ! (-.-)
 
 
Selain tu , maafin kami jikalau ada post-2 sblom ni yg
menyinggung mana-2 pihak yaa . *Gaya Indo
Sesungguhnye , sume ini tidak ada kene-mengena sama ada
yang masih hidop or dah meninggal dunia .
Hrp mklom , TQ : )
Kay lah . Papapon , 
 

SELAMAT HARI RAYA 
AIDILFITRI 
MAAF ZAHIR BATIN 
 
Ikhlas From : GTD 
(Sabrina Amirah Aida *SaMiDa*) 
 
 
 
KHAS utk : Pembaca blog ni larhh . --'

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
# Selamat Hari Raya , Maaf Zahir Batin yaa suma . . . #
Thursday, August 16, 2012 ★ 7:02 PM │ (0) angels
 
 
Fakta :
Syawal dah nak menjelma ! ! !
Wow , wow . X pyh nk excited sngt la kan ?
Awk toh dah tua , x de nya ade yg nk bagi duet raya .
Tua kaa ? Baru 14 tahun . Heh*
Ngee . . . sayo - wakil dri GTD mohon maap lah 
sebab , , da lame gile x post pape .
Da nk besarang blog ni ak tengok . Eishh-3 .
 
 
Faktor-2 da lame x post pape :

1. Sayo dok asrama .
2. Aida n Bina busy ngan keje sklh bagai--'
3. Sifat mls wujud dlm diri kitorang be-3 . *Heh
4. Lu Pikir la sndiri . Assalamualaikum ! (-.-)
 
 
Selain tu , maafin kami jikalau ada post-2 sblom ni yg
menyinggung mana-2 pihak yaa . *Gaya Indo
Sesungguhnye , sume ini tidak ada kene-mengena sama ada
yang masih hidop or dah meninggal dunia .
Hrp mklom , TQ : )
Kay lah . Papapon , 
 

SELAMAT HARI RAYA 
AIDILFITRI 
MAAF ZAHIR BATIN 
 
Ikhlas From : GTD 
(Sabrina Amirah Aida *SaMiDa*) 
 
 
 
KHAS utk : Pembaca blog ni larhh . --'

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST