Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

SUA's pengetua had err , bersara .
Saturday, September 15, 2012 ★ 11:57 PM │ (0) angels

SABAK BERNAM , 13 Sept - Pengetua sekolah SMK Ungku Aziz atau nama sekolah itu lebih dikenali sebagai SUA telah bersara oleh sebab musabab tertentu . 

Ok , da , da . Da mcm artikel surat khabar ak tengokk . Pengetua kitorang ( dak SUA ) , da besara wehh . .   Nama penuh dia . . opss , , , nama penuh b e l i a u ialah Puan Hajah Salehar bt. Yaakob dan pada 14 Sept , adalah hari jadi beliau yg ke-58 . Sweet kenn ? ? Uhuxx , uhuxx . . . *BatokJapp* . Korang na tengok pengetua yg dak SUA sayangi ggilerr ? 

Haa , ni la orangnyaa . :)

Muka penuh dgn kasih syg kann ? ? Just say YES , ok ? .  Entahh la weh , even baru lebih kurang ak 2 tahun sklh at situ , da mule jatuh syg ngan sklh SUA . Termasuk pengetuanya sekali laa . . . Mase awl-2 masuk SUA dulu , tahun lps time pendaftaran skolh n asrama , jujo ak katekn  , kat dlm aty da mengutok-ngutok sklh tu daa weh . Sbb . . . mse sklh rendah , ak sklh SK Khir Johari . Ramai dak SKJ , bile sklh menengah , diorang gi STARP , (SMK Tungku Abdul Rahman Putra) . Dann , SDAL (Sekolah Didikan Anak Lembu) Opsssssssss . .  . . . . . . . . Mianheii , Sorry , Maaffffffffff . . . . . sbnrnye , SDAL = Sekolah Kebangsaan Doktor Abdul Latiff . Alaa , sek. ren. yg CEMERLANG gegilerr tohh . Ta Kan x knl kann ? kan ? Uhhh dulu dak SDALplakk ramai gi SUA . . . -.- . Dulu , sek. ren. , SKJ ngan SDAL mcm hanjengg ngan kucehengg doe . Alaa , lebih garam kurang mcm enemy laa . So , sifat pe'enemian tu ade lagi time Form 1 dulu dan terbawa-bawa anggapan yg STARP ngan SDAL adelah musyuh . . Dan , dlm kate lain , ak rse mcm khianat SKJ la kann ? Ececece , , , , . Biase la , perangai Form 1 mcm bdak-2 lagi la kan . But , bile da lame-2 kat SUA tu , ak makin selesa da . . n , da syg kat SUA . Mne-2 sklh pun sama laa , tempat utk belaja kann ? . 

Cite aslnyee , ak na cer. yg sbnrnye time slide tntg Pengetua time majlis pesaraan tu , ayer mate ak da betakongg , , Time tu , dlm aty : "Aduhh , ayer ni pndai-2 je na betakong time-2 ni " . Da la , time kat dlm dewan tu , ak dok dpn . . Enth la , rse sedih ar gak . Maybe , ter lebih feeling video tu kott . . Emm , kay , dah la . Wa chauu lu . BORED kann ? Jgn la jujo sngt--' . KBhaii . THANKS READ . Wassalamm . :)

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
SUA's pengetua had err , bersara .
Saturday, September 15, 2012 ★ 11:57 PM │ (0) angels

SABAK BERNAM , 13 Sept - Pengetua sekolah SMK Ungku Aziz atau nama sekolah itu lebih dikenali sebagai SUA telah bersara oleh sebab musabab tertentu . 

Ok , da , da . Da mcm artikel surat khabar ak tengokk . Pengetua kitorang ( dak SUA ) , da besara wehh . .   Nama penuh dia . . opss , , , nama penuh b e l i a u ialah Puan Hajah Salehar bt. Yaakob dan pada 14 Sept , adalah hari jadi beliau yg ke-58 . Sweet kenn ? ? Uhuxx , uhuxx . . . *BatokJapp* . Korang na tengok pengetua yg dak SUA sayangi ggilerr ? 

Haa , ni la orangnyaa . :)

Muka penuh dgn kasih syg kann ? ? Just say YES , ok ? .  Entahh la weh , even baru lebih kurang ak 2 tahun sklh at situ , da mule jatuh syg ngan sklh SUA . Termasuk pengetuanya sekali laa . . . Mase awl-2 masuk SUA dulu , tahun lps time pendaftaran skolh n asrama , jujo ak katekn  , kat dlm aty da mengutok-ngutok sklh tu daa weh . Sbb . . . mse sklh rendah , ak sklh SK Khir Johari . Ramai dak SKJ , bile sklh menengah , diorang gi STARP , (SMK Tungku Abdul Rahman Putra) . Dann , SDAL (Sekolah Didikan Anak Lembu) Opsssssssss . .  . . . . . . . . Mianheii , Sorry , Maaffffffffff . . . . . sbnrnye , SDAL = Sekolah Kebangsaan Doktor Abdul Latiff . Alaa , sek. ren. yg CEMERLANG gegilerr tohh . Ta Kan x knl kann ? kan ? Uhhh dulu dak SDALplakk ramai gi SUA . . . -.- . Dulu , sek. ren. , SKJ ngan SDAL mcm hanjengg ngan kucehengg doe . Alaa , lebih garam kurang mcm enemy laa . So , sifat pe'enemian tu ade lagi time Form 1 dulu dan terbawa-bawa anggapan yg STARP ngan SDAL adelah musyuh . . Dan , dlm kate lain , ak rse mcm khianat SKJ la kann ? Ececece , , , , . Biase la , perangai Form 1 mcm bdak-2 lagi la kan . But , bile da lame-2 kat SUA tu , ak makin selesa da . . n , da syg kat SUA . Mne-2 sklh pun sama laa , tempat utk belaja kann ? . 

Cite aslnyee , ak na cer. yg sbnrnye time slide tntg Pengetua time majlis pesaraan tu , ayer mate ak da betakongg , , Time tu , dlm aty : "Aduhh , ayer ni pndai-2 je na betakong time-2 ni " . Da la , time kat dlm dewan tu , ak dok dpn . . Enth la , rse sedih ar gak . Maybe , ter lebih feeling video tu kott . . Emm , kay , dah la . Wa chauu lu . BORED kann ? Jgn la jujo sngt--' . KBhaii . THANKS READ . Wassalamm . :)

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST