Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

GTD want to hangout ;D
Tuesday, November 20, 2012 ★ 10:47 PM │ (0) angels
and
Hai . Cer pendek je kott . InsyaAllah , khamis ni ~ Huda , Bina ngan Aida akn hangout brsame setelah lame kami terpisah . Yg mne pemisah kami adelah sekolah yg lain lain . Huda - SMK Ungku Aziz , 
Bina - SMK Tengku Abdul Rahman Putra , 
Aida - SMK Bagan Terap .
 Lain lain kan ? But , dgr khabar angin , Aida mcm na pindah jee . Ohoo ^O^ . Tatau ke kitorang na hangout pegi mne ? Lahaii , kitorang dok Sabak Bernam , takan lah kitorang na hang kat KL kott . Setakat kandang lembu tu pas lah jgak kot na pgi . Our age just 14 . Takan na copek kete mk bpk pegi KL kodd . Tu cari nahas namanya ya adik adik sekalian . *Tang bile korang jadi adek ni ? ._. Ehemm *BetulkanBajuJap* . BTW kann , you alls must PRAY FOR GAZA kay ? You want GAZA win right ? So , lets PRAY together ! ALLAHUAKBAR ! ;D Tadah tangan semuaa ! Mari bace ni dgn penuh khusyuk niat kerane ALLAH :




So , the conclusion is , GTD want to hangout together pergi ke Sabak Bernam . And , you alls must P R A Y F O R G A Z A kay ? Hanya ALLAH yang dapat membalas setiap perbuatan baik yang kite lakukan :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
GTD want to hangout ;D
Tuesday, November 20, 2012 ★ 10:47 PM │ (0) angels
and
Hai . Cer pendek je kott . InsyaAllah , khamis ni ~ Huda , Bina ngan Aida akn hangout brsame setelah lame kami terpisah . Yg mne pemisah kami adelah sekolah yg lain lain . Huda - SMK Ungku Aziz , 
Bina - SMK Tengku Abdul Rahman Putra , 
Aida - SMK Bagan Terap .
 Lain lain kan ? But , dgr khabar angin , Aida mcm na pindah jee . Ohoo ^O^ . Tatau ke kitorang na hangout pegi mne ? Lahaii , kitorang dok Sabak Bernam , takan lah kitorang na hang kat KL kott . Setakat kandang lembu tu pas lah jgak kot na pgi . Our age just 14 . Takan na copek kete mk bpk pegi KL kodd . Tu cari nahas namanya ya adik adik sekalian . *Tang bile korang jadi adek ni ? ._. Ehemm *BetulkanBajuJap* . BTW kann , you alls must PRAY FOR GAZA kay ? You want GAZA win right ? So , lets PRAY together ! ALLAHUAKBAR ! ;D Tadah tangan semuaa ! Mari bace ni dgn penuh khusyuk niat kerane ALLAH :




So , the conclusion is , GTD want to hangout together pergi ke Sabak Bernam . And , you alls must P R A Y F O R G A Z A kay ? Hanya ALLAH yang dapat membalas setiap perbuatan baik yang kite lakukan :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST