Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

HARAM BERKAHWIN WANITA SATU PEJABAT
Sunday, November 18, 2012 ★ 10:36 PM │ (0) angels
Mie : Aku nak kawin la Joi...

Joi : Dengan budak mana?

Mie : Satu pejabat...

Joi : Ish mana boleh kawin satu pejabat…haram tuh!

Mie : Eh, apasal lak haram? Ko ni da terikut ajaran sesat ke ape?

Joi : Aku pun alim gak la...aku pon ada dengar ceramah gak kat masjid..

Mie : Ok, bagitaw aku..sebab apa sampai jadi haram?

Joi : Islam suruh kawin paling ramai 4 or
ang je... kalau dah satu pejabat ada 20,30 org perempuan, tu kan ke haram..

Mie : $#@%^&* =.=" Podahh!



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
HARAM BERKAHWIN WANITA SATU PEJABAT
Sunday, November 18, 2012 ★ 10:36 PM │ (0) angels
Mie : Aku nak kawin la Joi...

Joi : Dengan budak mana?

Mie : Satu pejabat...

Joi : Ish mana boleh kawin satu pejabat…haram tuh!

Mie : Eh, apasal lak haram? Ko ni da terikut ajaran sesat ke ape?

Joi : Aku pun alim gak la...aku pon ada dengar ceramah gak kat masjid..

Mie : Ok, bagitaw aku..sebab apa sampai jadi haram?

Joi : Islam suruh kawin paling ramai 4 or
ang je... kalau dah satu pejabat ada 20,30 org perempuan, tu kan ke haram..

Mie : $#@%^&* =.=" Podahh!



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST