Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

GTD in WAR yawww'
Sunday, December 23, 2012 ★ 8:49 PM │ (1) angels

apa benda yang WAR bagai nih ?
WAR tahu tak ?
tak tahu ?
dulu Huda pun tak tahu but now I already know it *I Huda and I know it*
\nyanyi jap/ LOL
WAR is peperangan .


KEBABOOOMM !
har har LOL that pic -_-
but WAR in GTD life now bukan peperangan yang tembak sana sini
macam kat Gaza sana .
nauzubilahiminzalik'
doakan mereka kay :') #PrayForGaza
okay WAR yang Huda maksudkan ini ialah kami 
MANGSA LAST KEPADA - - -


OhMyGee OhMyGee !
Huda rasa macam baru semalam dapat result UPSR tahu 
tup tup dah PMR dah :O
Ya ALLAH ya Tuhanku !
kami bertiga minta maaf sangat sangat kalau kalau
ada buat silap or salah kepada mana mana pihak kay ?
well kami bertiga juga manusia biasa :')
dan boleh tolong something tak awak awak semua ?
tolong doakan untuk PMR kami ? please please ~
doakan yang terbaik bagi PMR kami okay : D
okay serius sayang korang siapa yang doakan kami tu
and Huda , Aida and Bina insyaALLAH
akan doakan yang terbaik juga untuk korang kay ?
moga kita semua berjaya di dunia dan di akhirat kelak :')
oh erm , itu je kod hehe Kbhai bhai bhai ;*
LapYouuu' alls 







Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
GTD in WAR yawww'
Sunday, December 23, 2012 ★ 8:49 PM │ (1) angels

apa benda yang WAR bagai nih ?
WAR tahu tak ?
tak tahu ?
dulu Huda pun tak tahu but now I already know it *I Huda and I know it*
\nyanyi jap/ LOL
WAR is peperangan .


KEBABOOOMM !
har har LOL that pic -_-
but WAR in GTD life now bukan peperangan yang tembak sana sini
macam kat Gaza sana .
nauzubilahiminzalik'
doakan mereka kay :') #PrayForGaza
okay WAR yang Huda maksudkan ini ialah kami 
MANGSA LAST KEPADA - - -


OhMyGee OhMyGee !
Huda rasa macam baru semalam dapat result UPSR tahu 
tup tup dah PMR dah :O
Ya ALLAH ya Tuhanku !
kami bertiga minta maaf sangat sangat kalau kalau
ada buat silap or salah kepada mana mana pihak kay ?
well kami bertiga juga manusia biasa :')
dan boleh tolong something tak awak awak semua ?
tolong doakan untuk PMR kami ? please please ~
doakan yang terbaik bagi PMR kami okay : D
okay serius sayang korang siapa yang doakan kami tu
and Huda , Aida and Bina insyaALLAH
akan doakan yang terbaik juga untuk korang kay ?
moga kita semua berjaya di dunia dan di akhirat kelak :')
oh erm , itu je kod hehe Kbhai bhai bhai ;*
LapYouuu' alls 







Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST