Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Me, Bina..
Monday, December 24, 2012 ★ 10:37 AM │ (0) angels
Hello, peeps. Anyeonghaseyo..
Okey, here i am. Lame gila tak update blog ni. Asyik huda je update. Thank you Huda ! Actually bina dah ade blog sendiri, tu yang lupa diri dengan blog lama *jujur*.. Tapi takpe bina dah insaff.. Hahaha.. Rindu pulak blog GTD ni TT_TT

Last post, huda mention pasal peperangan kitorang tahun depan.. Creepy ohhh!!!
Kitorang last batch yang akan menduduki PMR, harap lembaga peperiksaan baik hati kasi yang last ni soalan dia senang senang sikit..  Huuhuhu~ Dah la result akhir tahun bina agak teruk, 5a3b haihh sedih..
Memang kene berusaha betul2 ni! Dengar cite tahun depan aida nak pindah masuk sekolah bina. Alhamdulillah, ade geng lagi.. =) Boleh belaja sesame dengan aida..

Tahun depan bina kene duduk asrama guys !! ingat tak 'Bina, anti asrama' ?? Sobsob.. seanti anti mane pun bina ni, bina kena gak halau masuk sana.. Tapi bina redha dahh.. Tengok result akhir tahun tu, memang patut kene halau.. Lagipun seriously,kat rumah banyak gila hiburan.. Tapi bina takde astro pon ehh! Tak minat pun astro2 ni, wifi ade la, komputer...hmm ni la hiburan dia

Lagi pulak sekarang bina dah addict dengan Running Man.. Asyik nak tengokk je, dari ep 1- latest, bina ade.. Ulang ulang ulang tengok.. Nothing can beat Running Man.. Tengok pulak malaysia ade buat game show baru 'PANIC' rasenya. tapi belum siarkan lagi.. Disiarkan waktu bina dah dalam jail nanti (asrama). Rase macam tiru runningman je..  Tapi tetap lain k. 

Malaysia takde KwangSoo, JongKi, MondayCoulpe, NationMC, SpartAce, Haroro, EasyBrothers, Gallygally Monjimonji.. Absolutely different.. Bile la RM nak datang malaysia (nampak sangat addict nya)
Tapi dah kurang la sekarang, dulu lagi teruk.. Kalau boleh hari2 nak tengok, esok nak exam malamnya tengok RM *ni la masalah dia* tapi sekarang dah kurang.. Beri tumpuan untuk PMR pulakk, yeah OUR DEAREST PMR.. PLEASE BE NICE WITH US.. 2013 WILL BE OUR YEAR !!
bye.. <3

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Me, Bina..
Monday, December 24, 2012 ★ 10:37 AM │ (0) angels
Hello, peeps. Anyeonghaseyo..
Okey, here i am. Lame gila tak update blog ni. Asyik huda je update. Thank you Huda ! Actually bina dah ade blog sendiri, tu yang lupa diri dengan blog lama *jujur*.. Tapi takpe bina dah insaff.. Hahaha.. Rindu pulak blog GTD ni TT_TT

Last post, huda mention pasal peperangan kitorang tahun depan.. Creepy ohhh!!!
Kitorang last batch yang akan menduduki PMR, harap lembaga peperiksaan baik hati kasi yang last ni soalan dia senang senang sikit..  Huuhuhu~ Dah la result akhir tahun bina agak teruk, 5a3b haihh sedih..
Memang kene berusaha betul2 ni! Dengar cite tahun depan aida nak pindah masuk sekolah bina. Alhamdulillah, ade geng lagi.. =) Boleh belaja sesame dengan aida..

Tahun depan bina kene duduk asrama guys !! ingat tak 'Bina, anti asrama' ?? Sobsob.. seanti anti mane pun bina ni, bina kena gak halau masuk sana.. Tapi bina redha dahh.. Tengok result akhir tahun tu, memang patut kene halau.. Lagipun seriously,kat rumah banyak gila hiburan.. Tapi bina takde astro pon ehh! Tak minat pun astro2 ni, wifi ade la, komputer...hmm ni la hiburan dia

Lagi pulak sekarang bina dah addict dengan Running Man.. Asyik nak tengokk je, dari ep 1- latest, bina ade.. Ulang ulang ulang tengok.. Nothing can beat Running Man.. Tengok pulak malaysia ade buat game show baru 'PANIC' rasenya. tapi belum siarkan lagi.. Disiarkan waktu bina dah dalam jail nanti (asrama). Rase macam tiru runningman je..  Tapi tetap lain k. 

Malaysia takde KwangSoo, JongKi, MondayCoulpe, NationMC, SpartAce, Haroro, EasyBrothers, Gallygally Monjimonji.. Absolutely different.. Bile la RM nak datang malaysia (nampak sangat addict nya)
Tapi dah kurang la sekarang, dulu lagi teruk.. Kalau boleh hari2 nak tengok, esok nak exam malamnya tengok RM *ni la masalah dia* tapi sekarang dah kurang.. Beri tumpuan untuk PMR pulakk, yeah OUR DEAREST PMR.. PLEASE BE NICE WITH US.. 2013 WILL BE OUR YEAR !!
bye.. <3

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST