Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Kodah Kodah!!
Monday, December 24, 2012 ★ 10:29 PM │ (0) angels
*jawab jangan tak jwab.. =)
Bismillah... 
Hurm cuti2 ni masti ghamai ken pergi holiday sana sini ken?
Cheq pong pergi jgok...Meyh nak share-2 story sket... 
Sharing is caring, caring is loving you know..hihi..
Pade 21,12,12 tepat pade pukol 12 tengah mlm kami betolak ke utagha Kodah or lebih diknali sbgai Kedah..
Dlam perjlanan tuh taktau nak cito lah sebab mlam ken... 
Naik kereta baru gerak keluar dri taman cheq dah tido' dah kot..hihi..
Okay bangon2 jer cheq dah smpai Kedah..magic what? hihihi...
Kat Kodah ni memang gempak lah.. Cheq rindu gilor kt Kedah ni.. Hawat?
Sebab mase cheq kecik-2 cheq dok sini.. Cheq lahir kat Kelantan.. Tpi cheq membesar kat Kodah sampai cheq 6 tahun.. pstuh bru pindah Selango'.. So cheq ade mixed a.k.a cmpuranlah..hang ado? hihi..
Ape yg mixed nyer? Bhaso cheq ler.. Kedoh + Klate + Jowo..hihi..
Meyh cheq habaq po yang bezs kat sni..
Yang uniknye kat Kodah nih orang die kat sni peramah sngt..sbb tuh cheq terbwak-2 pramah cheq pi Selango'..hihi..
Then mcm biase lah setiap nogoghi ade makanan yg bezs-2..termsoklah Kodah ni..
Mughah pulok tuh..Nak rase msakan siam meyh lah b'tndang ke Kodah ni..
Siyesly sedap... Okay nak cite satu mknan yg hampa sumo taktau..
.Okay this is Moi yer kwan-2..Moi tuh apo? Moi tuh sjnis mkanan yg mybe orang kite panggil bubur nasi..
Moi nih dimasak ala-2 Siam.. You need try thiss..fuhh~ hihi...
This some picture time check in hotel at depan hotel Sri Malaysia.. (^_^)
Hengat nak msokkan gambor bnyak-2 tapi.....lmbt pulok loading nyer so..sket-2 jer lah..
Kay need to go..Buhbhai..
 Jage hati, jage iman, Assalamualaikumm..
Kodah Terbaekk~!! 

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Kodah Kodah!!
Monday, December 24, 2012 ★ 10:29 PM │ (0) angels
*jawab jangan tak jwab.. =)
Bismillah... 
Hurm cuti2 ni masti ghamai ken pergi holiday sana sini ken?
Cheq pong pergi jgok...Meyh nak share-2 story sket... 
Sharing is caring, caring is loving you know..hihi..
Pade 21,12,12 tepat pade pukol 12 tengah mlm kami betolak ke utagha Kodah or lebih diknali sbgai Kedah..
Dlam perjlanan tuh taktau nak cito lah sebab mlam ken... 
Naik kereta baru gerak keluar dri taman cheq dah tido' dah kot..hihi..
Okay bangon2 jer cheq dah smpai Kedah..magic what? hihihi...
Kat Kodah ni memang gempak lah.. Cheq rindu gilor kt Kedah ni.. Hawat?
Sebab mase cheq kecik-2 cheq dok sini.. Cheq lahir kat Kelantan.. Tpi cheq membesar kat Kodah sampai cheq 6 tahun.. pstuh bru pindah Selango'.. So cheq ade mixed a.k.a cmpuranlah..hang ado? hihi..
Ape yg mixed nyer? Bhaso cheq ler.. Kedoh + Klate + Jowo..hihi..
Meyh cheq habaq po yang bezs kat sni..
Yang uniknye kat Kodah nih orang die kat sni peramah sngt..sbb tuh cheq terbwak-2 pramah cheq pi Selango'..hihi..
Then mcm biase lah setiap nogoghi ade makanan yg bezs-2..termsoklah Kodah ni..
Mughah pulok tuh..Nak rase msakan siam meyh lah b'tndang ke Kodah ni..
Siyesly sedap... Okay nak cite satu mknan yg hampa sumo taktau..
.Okay this is Moi yer kwan-2..Moi tuh apo? Moi tuh sjnis mkanan yg mybe orang kite panggil bubur nasi..
Moi nih dimasak ala-2 Siam.. You need try thiss..fuhh~ hihi...
This some picture time check in hotel at depan hotel Sri Malaysia.. (^_^)
Hengat nak msokkan gambor bnyak-2 tapi.....lmbt pulok loading nyer so..sket-2 jer lah..
Kay need to go..Buhbhai..
 Jage hati, jage iman, Assalamualaikumm..
Kodah Terbaekk~!! 

Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST