Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

samida's freed0m babe!
Saturday, October 12, 2013 ★ 5:57 PM │ (0) angels

oh guys me, huda wakil for GTD just want to apologize to all of u yang tertunggu-tunggu for our entry ahaha ok fine maybe no one right? sokay sokay. kitorang ni bukan nya saja je tak post entry ehem al-maklumlah an kitorang ni last batch of pmr standing yes this year (2013) & plus me & bina is budak hostel so mmg tak lah antara kitorang berdua ni nak post entry kan kan but aida pula confirm always busy with her study for pmr & busy benda benda lain lagi so that is the rintangan yang kitorang alami yang menyebabkan blog ni bersawang tahap kuasa power puff girls bergabung dgn ultraman max aha ok -.-

so sekarang well u know? semua budak 98-liners in Malaysia just got their FREEDOM yabedabeduuuuu uh okaY siapa yang tak suka kan bila dpt freedom oho pmr dah menutupkan tirainya pun nya pun aduhai nya pun aku dah merepek sbb best sgt dah dpt freedom till i got demam seriously one day after got the freedom aku kat asrama terus demam dgn batuk bersin apa semua apatah lagi masa cuaca tak menentu sekarang ni kat Malaysia /coughing/.

cause of this freedom ni juga lah aku dgn hati & jiwa yg berwibawa lagi bertauliah ni rajin update entry ni haaa kkk berwibawa & bertauliah lah sangattttttttttttttttttt ._.

pmr this year i just can say that it is 'alhamdulillah ok' even ada juga lah yang goyah semcm masa jwb likes english paper 2 for me it was not easy as i thought warghhh tak sangka article pasal the scouts keluar hailooo bab bab scouts ni mmg zaman pak kadok silam aku time sek. ren. dulu lah der al-maklumlah secondary sch ni aku dah jadi nurse ek i mean st. john ambulans member uhux. aku punya KHB (KT) pun mmg selalu goyang likes usually since i form 1 lagi kot aku pun tak fhm apa kes aku ni susah sgt nak masuk kan ilmu kt aku tu dlm jiwa, otak & raga aku ni haa er maybe aku ni girly kot so kena belajar ert je aha euw ok.

so, the last but not least (ecehhh) jalan terakhir yang aku ada only tawakkal je lah sepenuhnya kpd Yang Maha Esa. am i right? yeah i am right! ahahaha. maybe sampai sini je kot my entry. yang si aida & sabrina ni aku tak tahu apa cer diorang sbb tak tanya khabar lagi melalui laman sesawang muka buku. hope that they will post the entries too so to u all yang baca entry ni wassalamu <3



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
samida's freed0m babe!
Saturday, October 12, 2013 ★ 5:57 PM │ (0) angels

oh guys me, huda wakil for GTD just want to apologize to all of u yang tertunggu-tunggu for our entry ahaha ok fine maybe no one right? sokay sokay. kitorang ni bukan nya saja je tak post entry ehem al-maklumlah an kitorang ni last batch of pmr standing yes this year (2013) & plus me & bina is budak hostel so mmg tak lah antara kitorang berdua ni nak post entry kan kan but aida pula confirm always busy with her study for pmr & busy benda benda lain lagi so that is the rintangan yang kitorang alami yang menyebabkan blog ni bersawang tahap kuasa power puff girls bergabung dgn ultraman max aha ok -.-

so sekarang well u know? semua budak 98-liners in Malaysia just got their FREEDOM yabedabeduuuuu uh okaY siapa yang tak suka kan bila dpt freedom oho pmr dah menutupkan tirainya pun nya pun aduhai nya pun aku dah merepek sbb best sgt dah dpt freedom till i got demam seriously one day after got the freedom aku kat asrama terus demam dgn batuk bersin apa semua apatah lagi masa cuaca tak menentu sekarang ni kat Malaysia /coughing/.

cause of this freedom ni juga lah aku dgn hati & jiwa yg berwibawa lagi bertauliah ni rajin update entry ni haaa kkk berwibawa & bertauliah lah sangattttttttttttttttttt ._.

pmr this year i just can say that it is 'alhamdulillah ok' even ada juga lah yang goyah semcm masa jwb likes english paper 2 for me it was not easy as i thought warghhh tak sangka article pasal the scouts keluar hailooo bab bab scouts ni mmg zaman pak kadok silam aku time sek. ren. dulu lah der al-maklumlah secondary sch ni aku dah jadi nurse ek i mean st. john ambulans member uhux. aku punya KHB (KT) pun mmg selalu goyang likes usually since i form 1 lagi kot aku pun tak fhm apa kes aku ni susah sgt nak masuk kan ilmu kt aku tu dlm jiwa, otak & raga aku ni haa er maybe aku ni girly kot so kena belajar ert je aha euw ok.

so, the last but not least (ecehhh) jalan terakhir yang aku ada only tawakkal je lah sepenuhnya kpd Yang Maha Esa. am i right? yeah i am right! ahahaha. maybe sampai sini je kot my entry. yang si aida & sabrina ni aku tak tahu apa cer diorang sbb tak tanya khabar lagi melalui laman sesawang muka buku. hope that they will post the entries too so to u all yang baca entry ni wassalamu <3



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST